Vilket mottagande jag fick idag

20 05 2020
Morgonstund på bygget

När jag kom ned till bygget idag vid åtta tiden, möttes jag av hela 8 hantverksbilar. Fantastiskt, att alla tog mig på orden och ser allvaret i att bli klara i tid.

Men vilket mottagande jag fick när jag stod på torget framför entrén. Det var inte bara åtta hantverksbilar, det var säkert flera 100- tals fåglar, som hälsade mig välkommen. Jag har aldrig hört ett så enormt kvittrande tidigare, som det jag fick höra idag. I vinter ska jag ge dem mat, som tack för välkomnandet idag.

Här stod jag på morgonen och lyssnade till fågelsången

I kväll var Birgitta & jag ned till bygget och bar ut mängder av emballage, från alla vitvaror, garderober och innerdörrar. På lördag blir det ett stort lass med sopor att köra iväg igen.

Jag skulle kunna skriva tio sidor, om alla mina samtal med Ip-Only, (Fibernätet). På min Swevia tomtkarta, finns Ip-Only fiberkabel framdragen i tomtgränsen, men den finns inte upptagen hos varken Telia eller Ip-Only. De känner inte ens till gatan.

Först efter att jag ilsknat till och kontaktat Aneby kommun, har Telia lovat att inom några dagar koppla upp oss på ADSL Sedan kommer de att fixa fiber efter hand. Jag skulle kunna berätta saker om dessa företag som är helt osannolika. Telia svarade på första signalen och lovade hjälpa mig på direkten. Senast inom en vecka ska du ha fått hjälp. Ip-Only kontaktade jag 9 aug. 2019, men de har fortfarande inte kommit någonstans. När jag har ringt upp dem har jag haft en halv timma väntetid varje gång.


Åtgärder

Information

6 responses

20 05 2020
Husisblogg

Det är verkligen så tråkigt att ha att göra med såna kundfientliga bolag.
Men gläd er åt allt arbete som gjordes på huset idag, nu ser ni snart flyttlådor i rummen istället.

21 05 2020
Matts Torebring

Jag tycker riktigt illa om alla monopolliknande företag. Tyvärr blir de bara fler och fler. Det känns som att kunden inte finns.
Som sagt, nu gläds vi över fågelsången och att flyttbilen blir verklighet.
Ha en God Helg!

21 05 2020
Alm

Luktar mycket öring tycker vi!

21 05 2020
Matts Torebring

Jag tror inte att det finns Öring i Anebysjön.

21 05 2020
Rolle o Carina

Visst är det tråkigt när företagen struntar i oss kunder,usch!
Men som sagt,gläd er åt ert fina hus och snart inflyttning.

Ha det gott/BobilsKramar

21 05 2020
Matts Torebring

Det blir bara fler och fler multi stora företag. Snart finns inte ”Anderssons Mekaniska Verkstad” kvar. Jag gillar inte den utvecklingen.
Sommarkramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: