Det går undan för snickarna

8 01 2020
Detta fotot på garagebygget togs vid lunchtid.

I kväll när jag kom till bygget, var det bärande taket uppe till lillbilen. I morgon kommer säkert takstolarna upp till ”bussgaraget.”

Garaget försvinner in bakom huset.

Det ganska stora garaget på 80m2, försvinner in bakom huset. Vad glada vi är att vi fick denna tomten. Nu kommer huset fram i ljuset och garaget döljs nästan bakom huset. Från garageporten ut till tomgränsen har vi 11 meter. Med andra ord plats för en Concorde eller Morelo på besök.

Sett från sjösidan

Sett från sjön ser garagen inte alls stora ut.


Åtgärder

Information

4 responses

9 01 2020
Monica

Roligt att följa något som går framåt nu i denna tid som mycket går bakåt. Tittade igen på er kristallkrona, sett liknande men som saknar den lilla runda delen underst, du gjorde ett kap, den kommer att bli toppenfin i ryggåstaket och ge ett vackert sken. Vi haft en i 30 år men då gav jag bort den. Ångrade mig lite men sen tänkte jag att något nytt är bra i ett nyrenoverat matrum. Jag var också lite trött på att damma den. Men gav vackert sken med vridna dimbara kronljuslampor och kanske det jag saknade först. Ha det bra och lycka till med fortsättningen, ser så fint ut med tomten och allt.

9 01 2020
Matts Torebring

Ja om du visste vad roligt vi har. Minst lika roligt att du reser med oss vidare i bygget. Kristallkronan har jag kunnat spåra upp till en mindre plats i Finland. Säljarens pappa köpte den där för 4000 €. Just storleken på den, 1100 hög och 700 bred samt ljushållaren i korgen i botten gör den helt unik.

9 01 2020
Rolle o Carina

Så härligt med dom fina garagen till oxå bredvid huset!
Vi kommer till sommaren med ”Morelon” 🤪🤪

HemmaKramar igen

9 01 2020
Matts Torebring

Det ser vu fram emot. Nu vet ni att det finns plats för er Morelo.
Välkomna!
Bygg kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: