Tak över lillbilen

9 01 2020
I dag på förmiddagen fick lillbilen tak

Det händer verkligen mycket varje dag nu, sa jag till Åke Byggare. När vi börjar på insidan, syns inte lika mycket, fick jag till svar. Vad glada vi över att vi fick denna tomten, drygt 2000 m2 inkl. kommunal mark. Det stora garaget kommer nästan in lite bakom huset och märks inte särskilt mycket. Trots detta har vi sju meter eller mera, att röra oss på runt hela garaget. Garagen ligger tio meter från huset.

Vilken lyx vi får, vi kommer att lasta husbussen, inne ifrån lillgaraget samt en perrong i golvet då bussen kommer att stå ”en trappa ned”. Dessutom värme, ingen oro under kalla vinternätter samt egen svartvattentömning inne i garaget och färskvatten.

Tänk om allt regn som fallit i november / december hade kommit som snö. Då hade det varit minst en och en halv meter djupt kanske två meter. Nu har det inte ens märkt av, att det är ett vinterbygge. Nu är snart väggar och tak klara, sedan spelar inte vädret så stor roll längre.


Åtgärder

Information

6 responses

9 01 2020
Rolle o Carina

Ja jädrans så fort allt framskrider med bygget!
Så är det med kunnigt byggfolk 👍👍

Ha det gott/Kram

9 01 2020
Matts Torebring

Ja mina snickare är duktiga. De ligger i och jobbar.
Bygg kramar

9 01 2020
Husisblogg

Här går inte att missa en dag / ett inlägg, det händer så mycket hela tiden.
Misstänker att detta blir riktigt, riktigt bra.

9 01 2020
Matts Torebring

Jag beundrar er som orkar att läsa och följa med oss varje dag i bygget. Dina misstankar är nog ganska goda.

10 01 2020
Vår husbilsblogg

Jag tror att det stora garaget blir svårt att dölja. Det gör i och för sig inte så mycket eftersom huset består av två delar som kompletterar varandra. Det blir oerhört raffinerat med all serviceutrustning inne i garaget. Riktigt lyxigt.

10 01 2020
Matts Torebring

På en mindre tomt hade det varit svårt att dölja garagen. Nu är garagebyggnaden så förträffligt placerad av min arkitekt, att man ser garagen först är man nästan åkt förbi vårt hus. Ja visst blir det funktionellt och lyxigt 👍.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: