Herden har fått ett tätt tak

10 01 2020
Vår tomt är cirka 95 meter lång utmed gatan, inkl. lite kommunal mark.

När jag lämnade bygget igår kväll, låg det två meter höga jordhögar här på söder om huset. Jordhögar som Kanonaden kört hit, när man grävt på andra ställen i byn. Bakom dessa var det ett två meter djupt, brett dike. I dag vid lunchtid, tappade även jag nästan hakan, jordhögarna var borta och det var en enda stor plan. Men vem har varit här? tänkte jag först. Sedan ser jag Kanonadens stora grävmaskin till vänster i bild, köra nere vid sjön på grannens mark. Stort Tack, vad glad jag blev över detta initiativ. I går gjorde jag även en ritning på hela trädgården.

Som jag skrev igår, vi bygger ett riktigt stort garage på över 80 m2. Dessutom är det ganska högt, för att ge plats till lillbilen och Herden. För att se garaget måste du köra förbi oss. Garaget är väl nedgömt inne på gården. Idag kom hela fönsterleveransen, så nu har snickarna mycket att jobba med. Fast först vill jag ha i väggar i garagen samt takpannorna.

Både Herden & lillbilen har fått papptak innan helgen.

Det vågade jag inte hoppas på, att även papptaket skulle vara på plats innan helgen, men så blev det.

After Work på Stadshotellet i Eksjö.
Jag vände vår sandwish fel, på andra sidan var den fullmatad med kyckling

Billigt fredagsnöje, avkopplande, vi fick lämna jobbet lite och det var riktigt gott.


Åtgärder

Information

4 responses

10 01 2020
Husisblogg

Det går snabbt med riktiga maskiner och duktiga förare.
Passar på ett önska er en riktigt god helg!

10 01 2020
Matts Torebring

Jag funderade på att låna en Bobcat. Då hade jag haft jobb en vecka och det hade ändå inte blivit bra. Nu tog det en kafferast.

10 01 2020
Rolle o Carina

Ja det går framåt i rasande fart med bygget!

Trevlig Helg/Kram

10 01 2020
Matts Torebring

Ja nog ska vi klara till sommaren, det hoppas vi på med denna takten.
Bygg Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: