Äntligen pigg & utvilad

6 01 2020
Vi köpte Cura tyngdtäcke hösten 2018

Idag är första dagen sedan juldagen, som jag känner mig pigg och lite utvilad igen. Influensan tog all kraft ur kroppen. Utan Cosillana – Etyfin vet jag inte hur det slutat. Jag var så sönderhostad, tillsammans med min Bronkit i luftrören, att jag orkade ingenting. En jobbardag var jag hemma från jobbet, det gick inte att hålla sig upprätt. Sedan har jag istället jobbat i fatt under Nyårsdagen och idag Trettondagen. Vi har extra mycket att ta tag i år, inför det nya budgetåret.

Det har varit oavbruten TV reklam för Cura täcket sista veckan. Jag har betygsatt dem två gånger, fast med lägsta möjliga betyg. Först tyckte vi om dem, men inte efter ett tag. När vi köpte dem fanns det inte heller påslakan i passande storlek. Det kändes billigt och oprofessionellt. Ute hos Herden skulle jag inte kunna tänka mig att använda dem. Vi får se när vi flyttat in i vårt nya hem.


Åtgärder

Information

8 responses

6 01 2020
Rolle o Carina

Så skönt att du piggnat till efter allt det tråkiga som du fick!
Frugan gillar sitt Curatäcke och sover gott säger hon👍
Jag kör på med mitt vanliga och det räcker bra det!

God fortsättning/Kram

6 01 2020
Matts Torebring

Jag har längtat efter julledigheten, men inte efter detta. Nu siktar vi framåt igen.
Nyårs kramar

6 01 2020
Husisblogg

Även ägarna ratade Cura när de i höstas köpte nya täcken. När jag visar detta inlägg så blir de nöjda att de valde rätt.

6 01 2020
Matts Torebring

Tungt, tungt, svårt att röra sig, antingen för varmt eller kyligt. Så Nej Tack!

6 01 2020
Vår husbilsblogg

Så skönt att influensan har besegrats och kraften så sakta kommit tillbaka.

7 01 2020
Matts Torebring

I höst glömmer vi inte att ta influensa spruta i tid. Detta var inte alls behagligt

7 01 2020
Ulla & Torgny

Vi har funderat på Cura täcket, men har inte införskaffat något ännu….är lite tveksam till inköp…

Krya på dig!

7 01 2020
Matts Torebring

Tack, tack, Ja var fundersamma. Prova er fram. Våra väger cirka 10- 11 kg. Kanske borde vi sälja dem, eller törs vi bädda med dem i gästrummet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: