En befriande känsla

4 11 2019
Veden är under tak

Jag vet inte om jag någonsin känt mig så befriad, som jag gör i afton. Jag har inte vunnit en massa pengar, jag har jobbat som en vanlig arbetsdag, kanske lite längre, på grund av att jag gjort klart med elinstallatören till vårt nya hus.

Detta är första kvällen sedan 4 juli i somras, inte ett enda måste, som jag har över mig. Jag är fri, varmt och gott, inte bara på hela golvet i husbussen. (inte fläckvis som tidigare) Vi måste inte iväg för att köra köra ved, möbler, eller att flytta och köra saker. Vi har bara husbussen, samt jobbets alla faciliteter runt hörnet. Vad jag har fått det bra!


Åtgärder

Information

10 responses

4 11 2019
Alm

Trevligt👍
Samt ett välfyllt sparkonto i väntan på att göras åt på den nya villan👍

4 11 2019
Matts Torebring

Ja så kan man säga. Nu ska vi unna oss det bästa. Det skall bli bra, det har vi bestämt. HERDEN ska inte stå ute och frysa om fötterna, nu får han golvvärme.

4 11 2019
Husisblogg

Ibland får man nog som man förtjänar, så visst ska ni ha det bra och kunna njuta av god värme från HERDEN hela vintern.
Sätt dig i soffan Matts och njut av en god bok eller något bra på tv (om det finns numera). Lyssna på regnets smattrande på taket och bara fortsätt att njut, vad härligt.

4 11 2019
Matts Torebring

Jag stryker under och kommer i håg varje ord som du skriver Husis. Så hoppas jag att vi får ha det i vinter. Hälsa dina ägare och önska dem det samma.

4 11 2019
Ulla & Torgny

Härligt att inte ha några måsten, samt att få vara friska och uppskatta varje dag som man får uppleva. Nu kan ni sätta er i lugn och ro och njuta av frukterna. Kram till er!

5 11 2019
Matts Torebring

Mina arbetsdagar och även fritid, har präglats av att vilja göra, både det ena och det andra, nu känner jag inga måsten efter jobbet. Ingen tidspress, ingenting som måste göras. Underbart skönt. Kramar

5 11 2019
Monica

Så skönt och välbehövligt. Och skönt att bara kunna åka på en minisemester då och då som den fina ni var på, vila och äta gott och inte alls behöva tänka på hus och trädgård innan. Och ännu är fina dagar, blev förvånad att solen värmde ansiktet när jag gick längs fina hus på en gata, så måste stanna upp, en promenad vid lunchtid rekommenderas :-), ha det bra nu.

5 11 2019
Matts Torebring

Vi behöver alla byta ut stegen i vårt invanda livsmönster och göra någonting annat ibland. Det kan räcka med en promenad, en resa till närmaste stad och bara ta in något annat.

5 11 2019
Husbilen Coralen

Vad himla skönt för er att det är klart nu!
Bara o gå vidare mot ett lättare liv.
Vi kände det var dags för ett bättre klimat🤪
Njuter i fullo och äter gott var dag!
Så skööönt sen o simma runt i den stora
fina poolen med havsvatten i🏊‍♂️🏊‍♂️👍👍

Varma kramar fr ☀️☀️☀️☀️

5 11 2019
Matts Torebring

Jag hoppas att ni återhämtar kraft och livsmod, för allt vad ni är värda. Jag skulle också gärna åka, fast då vill jag ta husbussen med mig.

Jag kunde inte drömma om, att det skulle vara så himla skönt att sitta/sova här ute i husbussen på kvällarna. Det är bara toppen! När jag blir sugen på kvällskanten, går jag bara in och tar en espresso. Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: