Design & foto på jobbet

25 09 2019
Mellanmålet Hundred Bars

Min idé med mellanmålet, föddes på E 4:an utanför Vaggeryd i slutet av 90- talet. Jag minns att jag ringde hem till Niklas på en gång. Den gången blev det en grön låda, med ett fotbollsmål på. Jag minns min första kartong med 50 muffins med russin. De första 25 var jättegoda, sedan blev jag bara mer och mer trött på dem. Därför har vi fem olika färdigblandade Mellanmål, för att ingen ska tröttna på innehållet.

50 singel Delicato och 50 godbitar

Vår förra mellanmåls förpackning var gul och röd. Jag tänkte, det finns inte ett kontor där den passar in i design. Sagt och gjort, började jag bolla idéer med vår byrå. Första förslagen såg ut som en svart giftlåda. Till slut fick jag min vilja fram, och med ytterligare hjälp från medarbetare, växte denna guldkantade förpackning fram. Idag kom det hem ett antal pallar. Då började jag provpacka och kalkylera direkt. Visst har jag en bred sysselsättning. Allt förekommande jobb, samt dessutom byggare och skogsarbetare. (Jag har dock inte program för att frilägga bilden)

78 st olika Wasa Sandwich

En knäckemacka är gott när man är lite småhungrig.


Åtgärder

Information

4 responses

25 09 2019
Husisblogg

Fina lådor, riktigt ser hur ägarna slickar sig kring munnen..😀.

26 09 2019
Matts Torebring

Ja visst är de guldkantade!

26 09 2019
Husbilen Coralen

Fina lådor men en hel del onyttigt också bland det ser jag 🙂

Ha det gott/Kram

26 09 2019
Matts Torebring

Du får hålla dig till Wasa Sandwish lådan.
Skogshuggarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: