Roligt att planera..

4 03 2017

.. men vad det blir till slut, det vet jag inte än?

img_1246

Jag får lass efter lass, med jättefina schaktmassor.

Tänk vad roligt för alla parter, om jag fått göra min parkeringsplats, för personbilar PB2. (Absolut ingen camping) Vilken oas, vilken prydnad, det hade blivit på gatan. Det skulle ha blivit såå snyggt, såå trevligt och upplyst, under  under det mörka höst- och vinterhalvåret. Men som sagt tidigare, jag har inte lagt mig ned ännu. Jag ska göra snyggt runt omkring mig i alla fall. Jag kan inte lämna ett stort svart hål efter mig.

img_1247

Men hjälp, vad de skitar ned på gatan.

Det utförs ganska stora schaktarbeten på gatan, bara ett litet stycke bort. Markentreprenören där är glad, att det finns en plats, så nära att köra till och jag är ännu gladare, som får ta emot schaktmassorna.

Vädret har dock inte varit på vår sida. Det har regnat och gatan ser ut som kriget, i lervällingen. Grävmaskinen har  fått komma ned flera gånger, för att dra loss lastbilarna.

img_1253

Kanske går det åt lika många lass till.

När vi byggde hus 1972, köpte jag en tomt som ”blivit över”. Detta säkert på grund av att det krävdes mängder med schaktmassor, för att bli bra. Nu är jag där igen! ”Det finns inget som är omöjligt, förrän motsatsen är bevisad”, är ju min devis. Jag kommer att planera upp denna tomten, som i vår egen marknivå i tre terasser. Sedan får vi se…


Åtgärder

Information

10 responses

4 03 2017
Rolle o Carina

Ja tänk om du lyckats genomföra ställplatsen,så fint det skulle blitt!
Men hoppas du lyckas,då kommer vi och inviger den 🙂

Varm Bras o SnöKram

4 03 2017
Matts Torebring

Ja så grymt tråkigt att jag inte fick göra mig förstådd. Nu ska jag göra fint i alla fall, trots alla motgångar.
Braskamin kram Ehvis

4 03 2017
Lennart

Vi byggde i en sluttning -76, för högt på ena sidan och för lågt på andra.
Efter kompromiss och utfyllnad blev det bra.
Det blir säkert bra hos er också!

Kram

4 03 2017
Matts Torebring

Ja, man får inte ge upp för svårigheterna.
Kram

4 03 2017
husisblogg

Där skulle jag velat stå över några nätter men väntar med spänning vad ni ska hitta på för något på den platsen.

4 03 2017
Matts Torebring

Ja, sista ordet är inte sagt ännu. Jag skall göra fint runt omkring mig i alla fall.

4 03 2017
Kors och Tvärs

Det är nog som reklamen – ”Plötsligt händer det”
Kram

4 03 2017
Matts Torebring

Ja, kanske händer det, inget vet!
En braskaminkram

4 03 2017
Lars Permeln

Nu händer tydligen saker igen i Aneby, visst är det kul att planera. Här tycks det vara planering av det större och tyngre slaget. Bra ide’ att bara slå ihop de båda tomterna och göra något fint av helheten.

5 03 2017
Matts Torebring

Ja, jag hoppas att göra något riktigt fint av det, men vad kan jag inte säga än, ingen vet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: