Matts Torebring. Allt.

26 04 2019
Denna lilla stackare låg gömd under en pall

Igår gav jag mig ut på gårdsplan för att städa upp efter bygget, när inte andra hinner med det. Denna lilla krabat tittade fram under en pall och såg nyfiket på mig. Hoppas att mamma hittade sin baby.

Gårdsstädning.

Det är inte fullt, förrän det rinner över, är min devis.

Uppstädning inne.

Idag plockade jag ihop de gamla låga pallställen på pallar. Jag har sålt rubbet på Blocket.

Nya packshop börjar ta form

Här kommer det att bli en 450 m2 stor packhall. Lasse målar takstolarna vita, Midroc skall montera nya armaturer och EGP Industrigolv lägga nytt golv. Sedan full fart igen.

Öppning ut mot nya höglagret.

Utefter väggen till vänster, kommer det att vara plats för ett antal datorer och packbord.

Teknikerna har börjat inflyttningen i nya workshop.

Tidigare hade teknikerna 35 m2 att att jobba i, nu får de fyra gånger större. Dessutom ett lika stort maskinlager, i anslutning till ”kaffemaskinsverkstan”, som byggarna kallat det. Nu har de inte bara flyttat reservdelar, de har inventerat allt, i sina åtta servicebilar.

När jag tvättat av mig svetten och sitter bakom datorn så står det: Order till Birmington, Ansökan om ledigt, Ledig klämdag, osv. Själv funderar jag på att hinna med allt, före semestern om fyra veckor. I år är det kriminellt mycket kortveckor. Hela sex kortveckor fram till midsommar.

En dam frågade mig för ett par år sedan på telefon. ”Vad är dina arbetsuppgifter?” Jag beskrev allt jag gör och avslutade med, att det sista jag gör, innan jag går hem, så rättar jag till i diskmmaskinen. ”Du måste vara högt upp i företagsledningen?”, sa hon. Matts Torebring. Allt.

Trevlig helg till er alla läsare. Själva fortsätter vi städa hemma, inne och ute.


Åtgärder

Information

6 responses

26 04 2019
Rolle o Carina

Hoppas den lilla harpalten klarar sig med sin mor!
Tänk så fint ni får det på ert företag nu framåt!

Trevlig Helg/Kram

27 04 2019
Matts Torebring

Det är ingen lätt värld de små liven föds till. De lever helt beroende av mammas skydd. På jobbet kommer ordet Färdigbyggt, närmare och närmare.
Sol & Vår kram

27 04 2019
Nils-Åke Hansson

Stakars lilla harpalten var rädd den blev när du dundrade fram.

27 04 2019
Matts Torebring

Förr var jag en bulldoser, men inte idag. Djurvän har jag alltid varit och kommer att förbli.

1 05 2019
FREEDOMtravel

Men stackars liten! Hoppas att den klarade sig! 🙂

1 05 2019
Matts Torebring

Jag jag hoppas har mamman kom förre katten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: