Besikta, en solskenshistoria

24 04 2019
Besiktas anläggning i Tranås.

Kockan 7.40 skulle jag vara där, men min vana trogen, kom jag tjugo minuter före utsatt tid. Jag fick köra in direkt, som alltid lite orolig, vad händer idag? Jag visste om, att det det kommer några droppar diesel från dieseltanken, men bara ibland. (Fått tid hos Skeppsbron Jönköping)

Inne i besiktningshallen.

Kom ner och titta, din dieseltank är inte torr. Det visade sig att det läcker vid själva sugledningen, ned i tanken. Blir det en 2:a nu sa jag? Nej det fixar du bara till.

Det såg ju ut att gå bra, jag drog en lättnadens suck. Då skall vi bara kolla ljuset, sedan är du klar. Det var alldeles för högt ställt! Vi har inte det verktyget som krävs, annars kunde vi justerat det åt dig. Känner du till någon verkstad på stan? som kan hjälpa dig. Men det gjorde jag inte.

Åk bort till Ardis Bilverkstad, han kan kanske hjälpa dig och sedan kommer du tillbaka hit. Sagt och gjort! Jag möter Ardi i dörren och talar om, att min husbuss har fått en 2:a på besiktningen, men att de har protokollet öppet, tills jag kommer tillbaka.

Kör fram till gaveln på verkstaden. Där fanns en mindre dörr, tolv meter från ett staket. Jag fick bara in näsan på bilen i verkstan. Ardi sänkte ljuset åt mig och sa, ”Kör bort tillbaka till Besikta (2 km) så kommer jag efter och hjälper dig, om de inte är nöjda”. När jag kommer gatan fram, ser jag porten gå upp och de vinkar in mig. Där står Ardi och Besiktas personal beredda. Tala om solskenshistoria! Vi ville hjälpa dig, sa Besiktas personal, en 2:a på en tung bil kostar mycket att släcka.

Ett stort Tack till Ardis Bilverkstad & Besiktas personal och deras vänlighet!


Åtgärder

Information

12 responses

24 04 2019
Husisblogg

Detta är riktig service, så härligt att höra sådana här historier.
Grattis, ny kan ni köra HERDEN ett helt år till innan det är dags att passa tiden på besiktningen.

25 04 2019
Matts Torebring

Visst är det riktig service. Man blir riktigt Glad. Trodde inte det fanns sådana service människor kvar. Men det gör det!

24 04 2019
Vår husbilsblogg

Besiktningen av Herden blev tydligen en riktig solskenshistoria med utmärkt service och positivt bemötande.

25 04 2019
Matts Torebring

Visst är det fantastiskt att möta en sådan service. Den växer inte på träd.

24 04 2019
Rolle o Carina

Vad trevligt med sån vänlig personal,all heder åt dom!

Ha det gott o kör på/Kram

25 04 2019
Matts Torebring

Tänk om vi mötte sådana fantastiska människor lite oftare.
Sol & Vår kram

24 04 2019
Nils-Åke Hansson

Har själv varit och släckt en tvåa idag på Dropp In på lillbilen

25 04 2019
Matts Torebring

På vår husbuss är det dyrt att släcka 2:or, därför ville de hjälpa mig sa dom.

25 04 2019
Kors och Tvärs

Japp, dom är mycket bra i Tranås – både Besikta och Ardis

25 04 2019
Matts Torebring

Denna gången har ni bara ett stenkast till dem båda. Normalt skall inte detta kunna hända. När det händer blir man glad.

25 04 2019
rullbofrihetpahjul

Härligt med ett sånt bemötande 👍🏼

26 04 2019
Matts Torebring

Ja en positiv överraskning hela vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: