Kommentera & kommentarer

29 10 2018
Skärmavbild 2018-10-29 kl. 18.29.23

Efter 25 försök med olika bilder, kan vem som helst tröttna.

Skärmavbild 2018-10-29 kl. 18.34.03

Ni ser mig inte kommentera så värst mycket nu för tiden. Hos alla er som har Blogger, är det helt omöjligt att kommentera numera. Jag tänkte inte ge upp, jag ska komma förbi kontrollen, men efter 20- 25 försök att komma förbi ”robotkontrollen”, gav till och med Matts Torebring upp. Att efter tio försök att kryssa i alla bilar, kommer tio nya försök att kryssa för alla trafikljus och till slut tio försök att kryssa i alla övergångsställen, men kom ändå inte förbi, då gav Matts upp. Jag tycker detta system är så urbota dumt.

Skärmavbild 2018-10-29 kl. 18.46.35

Hos er som har WordPress fungerar allt klockrent. Fast även här har jag minskat mina kommentarer. Jag hoppar över inlägg, om det inte intresserar mig, det kan vara mat, resor och prylar. Jag är ingen dussinmänniska, jag tycker ofta olika, eller ser saker från en annan värdegrund. Då kan det upplevas och bli ganska tråkigt i längden, att alltid vara motvalls.

Jag får ofta erbjudande om att låta upp min blogg för reklam, men säger alltid Nej Tack! Om andra sedan satsar på reklam, bryr jag mig inte om, men kanske bara springer förbi istället. Jag ogillar även att invänta godkännande av inlägg. Det känns som att stå och knacka på en låst dörr. Jag kan även tycka att läsa om en resa, utan att veta var platsen finns, är ganska ointressant. De flesta av lägger med en karta, det uppskattar jag!

Stort tack till alla er trogna kommentatorer, jag tycker det är så trevligt att ni kommenterar och ger andra synpunkter. Det uppskattar jag.


Åtgärder

Information

12 responses

29 10 2018
Husisblogg

Du är en flitig kommenterare hos mig och det uppskattar både jag och mina ägare.

29 10 2018
Matts Torebring

Det är självklart att skriva in sig hos dig Husis, du är vänligheten själv.

29 10 2018
Rolle o Carina

Så kan det vara med Blogger,är ju lite krångel emellanåt!
Bara drygt som du skriver att kryssa i olika bilder!

Skulle gärna bytt till WordPress,men vet inte riktigt än hur
man går tillväga,men får väl läsa på lite 🙂

Varma BjörkvedsKramar

29 10 2018
Matts Torebring

Jag ser fram emot när du kommer körandes i en Concorde, alldeles som du önskar och berättar om dina upplevelser i WordPress.
Vinterkramar

29 10 2018
Nils-Åke Hansson

Tycker du kommenterar rätt ofta.

30 10 2018
Matts Torebring

Hittills ja, men nu går det tråkigt nog inte längre, hos alla som har Blogger.

30 10 2018
Helena FREEDOMtravel

Känner sååå igen mig! Är oxå trött på dessa bildverifieringar, men lyckas ofta till slut. Tyvärr är det väldigt knepigt för mig att kommentera på din blogg. jag måste ”logga in” på något konstigt sätt, vilket ofta kräver många försök. Sedan måste jag lyckas ”logga ut” för att kunna kommentera hos någon annan igen. Knepigt. Lyckas för det mesta, men kan inte kommentera från mobilen. När det gäller sponsring: Ja, vi gör sponsrade grejor ibland som du vet. Peter har ju bloggen som jobb (har detta som enda inkomst) så ja, för oss är det viktigt. Vi skriver ALLTID överst så att det ska vara tydligt. Dvs om någon inte vill läsa dessa inlägg, så är det självklart ok. Men ja, vi behöver dem, och hoppas att ni respekterar. Vi kommer alltid vara tydliga och ärliga.

30 10 2018
Matts Torebring

Tack för ditt inlägg. Er blogg spelar i ”Elitserien”. Min blogg och säkert flera andra, kommer bara knappt upp till ”Allsvenskan”. Att ni har ett eget kommersiellt upplägg, är helt naturligt, som jag respekterar till fullo. Ni har aldrig haft störande reklam. När reklamen tar över all text, i ett inlägg som någon har, då stänger jag och går vidare.

Jag vet att du påtalat flera gånger tidigare, att även min WordPress blogg är besvärlig. Detta är är mycket märkligt och jag har ingen förklaring än. Själv har jag inga problem med någon WordPress blogg. Jag uppskattar att du inte gett upp.

Tidigare har det varit enkelt, att komma förbi ”robotfrågan” på Blogger. Sista veckorna, har det helt enkelt inte gått att komma förbi. Till slut har jag gett upp.

Som egen företagare och entreprenör, skriver jag ganska mycket även om detta. I bland är jag förvånad över att så många läser detta. Jag är minst sagt förvånad, att du/ni orkar följa med oss ”alla andra” som ni gör. Beundransvärt!” Jag undrar många gånger var ni får all energi ifrån. Jag önskar all Lycka till i fortsättningen!

31 10 2018
Kors och Tvärs

När man bloggar på en gratis platform får man reklam vare sig man vill eller inte. Tyvärr. Det är oerhört irriterande. Och alla bilar mm att trycka på är urdrygt! Jag bloggar för att komma ihåg själv och för att familjen /vännerna ska se hur vi har det. Vill man kommentera eller inte, ja det står var och en fritt.
Kram

31 10 2018
Matts Torebring

Hej & tack för ditt inlägg. Jag visste inte ens att det fanns en gratis plattform. Jag har förvånats över reklam, som jag inte tror stämmer överens med din person. Då förstår jag.

Själv har jag Premium paketet. Jag bloggar och kommenterar, bara för att jag älskar att skriva, fota, berätta och diskutera med och för andra. Första personen som jag träffar och överhuvudtaget talar med på Hönö säger, när han ser min husbuss: ”Är det inte du som har en blogg och skriver?” Det tycker jag är trevligt.

18 05 2019
fotboll live stream

gratis live streams

Kommentera

23 09 2019
Begagnad iPhone

Begagnad iPhone

Kommentera & kommentarer | Matts Torebring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: