Bra Äldreboende i Gränna

11 11 2017

 Med bland annat kaffe på sängen…

IMG_3278

Vi är mer än Jättenöjda.

Vi var inte helt säkra på att ställplatsen i Gränna var öppen. Till vår stora glädje, var den både öppen och till priset av bara 120:- inkl. el. Fantastiskt föredömligt tycker vi.

IMG_3269

Gränna i aftonskymning när vi kom vid 16.30

Första gången i år som vi gästar Gränna med husbil. Kommer ställplatsen att vara öppen i vinter, kommer vi att återkomma ofta. Om så är fallet, kommer vi att älska Gränna ännu mera.

IMG_3274

Trots hård blåst och regn (hela natten?) sov jag underbart gott.

Klockan är strax efter sju på lördagsmorgonen, när nattpersonalen kommer och frågar, om jag vill ha kaffe på sängen. Fantastiskt vilken service.

IMG_3276

Så här skall en riktig ställplats se ut

Så här skall en riktig Ställplats se ut! Fort, snabbt, smidigt och enkelt.

Vi har gästat Eksjö Campings Ställplats ett par gånger i höst. Trots närheten till stan, promenadvägar, affärer och restauranger, blir jag lite ledsen i ögat. Jag måste ta mig till receptionen mellan klockan 8.30 till 9.30. (Stress) Där skall jag visa leg, (trots att jag bott där i 40 år) samt campingkort. Ja då hade jag fel kort med mig. (Du får bo här denna gången trots fel kort, men inte nästa gång. (säger ny personal) Dessutom kostar det 190:- inkl. el. Vill du ha tillgång till servicehus, måste jag deponera 160:- för ett kort. Hur skall jag återlämna detta, när receptionen stänger kl. 9.30? (Men så ser det väl ut på de flesta campingar och så vill vi husbilsbilister inte ha det)

IMG_3277

Bommen är uppe i femton sekunder, så det gäller att vara snabb.

Än finns det färskvatten, gråvattentömning och servicehus öppet till höger vid infarten.

IMG_3281

Så gott om plats att vi tog en och en halv plats.

Nollgradiga isande hårda vindar från Vättern slår mot vår bredsida. Men vi har +24 inne.

IMG_3280

Märkligt att se blommor i rabatten denna tiden på året.

Allt är inte grått och kallt, än sprider blommor ljus och glädje, till och med i rabatten ute.

IMG_3279

Tio polkagrisar för 100:-, det går inte att motstå om man är sugen just då.

Som vanligt ville jag ha kaffe och bakelse, fast det intog vi hemma. Det blev inte bara det, det blev tio polkagrisar för ett hundra kronor.

Men vilket äldreboende i Gränna!

Vi är så Jättenöjda och imponerade av att Ställplatsen är öppen.

 

 

 


Åtgärder

Information

12 responses

11 11 2017
Rolle o Carina

Gränna är fint,mest på sommaren men då är det ju stor trängsel ist!
På det viset är det ju bättre nu när ni är ute o njuter 🙂
Vi har ju stått där också,fast då på sommaren då i röran!

Ha det gott o njut….Varm BjörkvedsKram

11 11 2017
Matts Torebring

Det är nu det är bra, nu slipper vi trängslen, nu är det bara må bra kvar.
Polkagriskram

11 11 2017
Rolle o Carina

Glömde säga,tur Birgitta är morgonpigg så du får kaffe på säng 🙂

SnöKram

11 11 2017
Matts Torebring

Nattpersonalen sover i stort sett aldrig..
Polkagriskram

11 11 2017
Kors och Tvärs

120:-/dygn är inget att klaga på. Toaletterna var dock i ett bedrövlig skick när vi var där och man ville inte ens gå förbi utanför…. Hoppas det är bättre nu
Kram

11 11 2017
Matts Torebring

”Vi åker hela året, utom i juli månad”, skrev ett äldre par om sina husbilsresor. (Det har sina orsaker) Nu var det kliniskt rent och snyggt.
Polkagriskram

11 11 2017
Nils-Åke Hansson

Vad trevligt! Sund att det är så långt till Gränna vi får hålla oss i dessa trakter i Skåne.

11 11 2017
Matts Torebring

Fast det är raka vägen rakt åt norr…

11 11 2017
Lennart

Gränna har fått besök många gånger!

Kram,

11 11 2017
Matts Torebring

Vi också!

12 11 2017
husisblogg

Där har jag stått en gång, och min ägare skämdes när jag stod där.
Han hade fyllt på vatten dagen innan och av någon anledning hade inte proppen i botten satts fast ordentligt. Men det regnade på kvällen och på dagen så ägaren såg inte att jag läckte vatten. Men i Gränna var det torrt och efter ett tag var det rejält vått under mig. Andra husbilsfolk blängde och trodde nog att jag släppte ut gråvatten, men så var inte fallet utan det var rent vatten.
Mina ägare skämdes iaf så mycket så det blev enbart en natt i Gränna.

12 11 2017
Matts Torebring

Det är få gånger som vi har parkerat inne på ställplatsen. Det har varit sommartid och vi har stått på stora parkeringsplatsen eller rastplatsen Gyllene Uttern En av gångerna på ställplatsen, fick vi en italiensk familj intill oss under natten. Halv sex vaknade jag av ett fasligt liv utanför. Italienare kan inte tala med varandra, de skriker. (Därför undviker vi Italien på våra resor)

Din fadäs kommer ingen ihåg idag, välkommen åter. Min nya dator, MacBook Pro, strular till max. När jag skrivit halvfärdigt på din blogg i går, sänder datorn iväg inlägget, när jag är mitt inne i texten och skriver. Markören hoppar runt hela tiden, utan att jag gör något fel. Då skämdes jag när det blev så. Ta bort det halvfärdiga inlägget om du kan, så slipper jag skämmas. (Nu kör jag på min gamla dator igen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: