Visa vem du tycker om

22 01 2014
Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag 14 februari.

Jag hoppas ingen uppfattar det som, att jag vill göra reklam för vårt företag på min blogg. Däremot kan jag inte låta bli att skriva, om det som händer ibland på jobbet. I detta fallet är det en stor fotokonst, tillsammans med god kreativitet. Fotot är taget av Larz G. Johansson dotter. Larz G. driver G-Byrån, Anderstorp,  som även lagt ut min blogglogotyp, på vårt bakparti till vår husbil. En ros fylld med våra chokladpraliner. Visst är det läckert gjort?

Reklamvarning när du klickar på länkarna!

Skulle du bli sugen, nu när du se detta, hittar du mera gott  hos oss på Torebrings. Du kanske vill ge bort en vacker present, här hittar du mera presenter och ännu mera presenter. Vi har skickat detta som mejl idag, både till våra privata kunder och företagskunder.


Åtgärder

Information

17 responses

22 01 2014
Lennart

Snyggt är det och gott ser det ut att vara!

Varma kramar från söder!

22 01 2014
Matts Torebring

Ja du får återkomma med adress, om du önskar ett hjärta i gelehallon till din käraste. Kram

22 01 2014
Elisabeth

Härlig bild! Lockar säkert en och annan kund! Själva kan vi inte motstå lokala godsaker här. Ha dé gott! Elisabeth

23 01 2014
Matts Torebring

Visst är bilden fantasifull och härlig. Lite kul när mejlet kommit ut, de sju första orderna var just på de produkterna. Kram

23 01 2014
Deciree

Oj vilken fin bild. Godisarna ser jättegoda ut där dom ligger:) Proffsigt gjort. Kram

23 01 2014
Matts Torebring

När jag själv fotar brukar jag tänka, vad är det jag vill berätta för andra med min bild. I detta fallet blev det riktigt lyckat. Kram

23 01 2014
Nils-Åke Hansson

Red Heart geléhjärtan är goda. Vi hade en ”löneminister” på jobb. Var gång det var dags att räkna löner hade han sådana och bjöd BARA damerna på det.
Kul att du är lite avis på oss i södra Europa.
Hälsningar
Nils-Åke
http://husbilochresor.com/

23 01 2014
Matts Torebring

Jag frågade min husläkare för en vecka sedan, ”Hur går man ner i vikt”? Svaret är enkelt sa han: ”Låt bli sockret”. Alltså får jag titta på när de andra äter dessa godingar. Ps. Kul att du tittade in, jag kommer över till dig och hälsar på.

24 01 2014
Nils-Åke Hansson

Matts Torebring blogg är länkad till http://husbilochresor.com/ nu hoppas du gillar det.
Nils-Åke

25 01 2014
Matts Torebring

Men vad trevligt, naturligtvis kommer jag att göra detsamma. Välkommen Nils-Åke!

25 01 2014
Kors och Tvärs

Riktigt fint foto – det också. Det på er bil är ju hur läckert som helst. Jag tycker absolut att du kan göra reklam på din blogg Matts. Det är ju ditt företag 😀
Kram

25 01 2014
Matts Torebring

Tack Anette! Reklam är SÅ hatat av många, och jag vill inte stöta mig med någon i onödan. För några år sedan var jag flitig att skriva på Husbilsklubbens forum. Då fick jag två varningar för att företaget fanns med, som en sida på min blogg. Nu har jag lämnat den sammanslutningen. Kram

25 01 2014
Lena & Jan

Toppenfin bild, blir man inte sugen på choklad av den så gillar man nog ej choklad 😉 Choklad, äkta utan tillsatt socker mm, är ju hälsomat o även bra för hjärtat o man går ej upp i vikt, lärde jag mig hos Sv ChokladAkademin. Ang HBK är vi fortf passiva medlemmar MEN vi har upptäckt att företagsforumet inte finns mer, det som vi gillade!

25 01 2014
Matts Torebring

Ja bilden är så härlig och så kreativ. Vi är så många bloggvänner nu och det ger mycket mera, än att läsa om alla Kabehatare och kamremsbyten på HBK. Kram

28 01 2014
Anki

Härlig bild och riktigt skön reklam för både Alla hjärtans Dag… för företaget… och för smaskigt god choklad! Mums!
Kram

28 01 2014
Matts Torebring

Jag tycker bilden är så kreativ, komma på idén och göra det omtänksamt och lockande. Kram

13 08 2014
wrinkle rewind creams

wrinkle rewind creams

Visa vem du tycker om | Matts Torebring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: