Aneby Företagsmässa

23 09 2022

Idag fredag och i morgon lördag anordnar Aneby Näringslivsförening en Företagsmässa på Lövsta Industriområde. Vårt företag har inte tidigare varit med och ställt ut, då vi insett att vi inte haft tid att engagera oss. Så var det i år också. Trots detta ringde jag i veckan och ställde frågan om det fanns en plats för mig att visa upp min bok. Jag fick en plats ute, vilket jag tyckte var bra.


Åtgärder

Information

8 responses

23 09 2022
bmlarsreseblogg

Den här tiden på året måste det väl vara mässor och marknader nästan överallt. Hoppas det blir en bra marknad för dig. Här i Falköping har vi Mekelsmäss den här helgen med Konstnatten 2022 medan det firas Ostmässa i dagarna två i Skara.
Trevlig helg

24 09 2022
Matts Torebring

Ja nu kommer alla typer av marknader och mässor. En bok är inte lättsåld idag. Det skall vara ljudböcker. Jag kan inte beskriva de franska slotten i en ljudbok, jag vill visa dem på bild.
Trevlig helg

23 09 2022
Monica

Trevligt med mässor och fint att du kan vara med. Lycka till och roligt att möta folk är det.

Jag trodde att det var en mässa/marknad i Huddinge i helgen men läste fel, dröjer en månad till. Deras vänort Jokkmokk har kommit dit i 25 år och det har varit stort utbyte med elever också som besökt varandras skolor. Musik, föreläsningar, mycket mat och hantverk, kunde komma 100.000 besökare men nu är den i lite mindre skala. Roligt ändå att de håller den vid liv. Blev pauser under pandemin. Och händer inte så mycket här😀så ser fram emot julmarknaderna och blivit inspirerad av er, tittat på pressbilder från några företag och tycker det är mycket fint i år.

Önskar er en fin helg.

24 09 2022
Matts Torebring

Jag brukar följa flera julmässor, flera har jag besökt, andra har jag betraktat på avstånd. Pandemin och att Julmässorna blev allt längre bort, har minskat dragningskraften.
Er mässa i Huddinge är inga småsaker och så festligt med så långväga besök.
Det bästa till er

24 09 2022
Rolle o Carina

En del mässor kan ju vara lite mer intressanta än andra!
Hoppas du får kränga iväg några böcker då.

Ha det gott/RegnKram

24 09 2022
Matts Torebring

Tills slut var jag ganska trött, efter kanske 40- 50 beskrivningar av boken av mig själv, sa de flesta: ”Det var intressant att höra,” och så gick de sin väg.
Höstkram

24 09 2022
Husisblogg

Just nu verkar det vara ett crescendo av mässor och marknader. Är det sista satsningarna innan jul på sådant evenemang.
Hoppas att det gick bra för dig!
Allt gôtt

24 09 2022
Matts Torebring

Ärligt sagt, jag somnade gott efter mässan och Birgittas middag, med isterband och dillstuvad potatis. Jag hade med mig alldeles för många böcker hem.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: