Siesta i kohagen

17 07 2022

Utan att behöva ta det minsta ansvar för dem, har vi 10 talet snälla kossor som betar mindre än 10 talet meter utanför vår tomt. Vi gläds åt djuren och tycker det är jättehäftigt att ha dem så nära oss. (Jag har skrivit om dem flera gånger)

Alldeles intill oss har vi också ofta 3 rådjur, 3 harar, 1 räv och en katt som strosar runt. Utav alla mina Thuja Smaragd som jag planterat, har jag 2 buskar som är avskalade på stammen. Jag gissar att det är en råbock som kliat sig i pannan. Det gillar jag förstås inte.

Nu börjar jag faktiskt att få lite grönbete även på våran gård. Som vi har väntat på detta. Nu hoppas vi snart kunna glömma allt som gått fel, när gräsmattan såddes för 2 år sedan.

Det känns lite konstigt, nu när jag helt plötsligt fått ”2 söndagar i veckan.” Jag har alltid undvikit att jobba på söndagar, om inte det krävs på företaget och nu har lördagen blivit den andra söndagen i veckan. En ny dag i veckan när jag inte måste göra något. I går lördag var vi på sjön och idag på Biltema och inhandlat det vi saknar till båten och sedan bara suttit på vår altan.


Åtgärder

Information

2 responses

17 07 2022
Rolle o Carina

Visst är det rogivande att bo på landet med djuren inpå!
Härligt att gräsmattan börjar att ta sig igen efter allt👏

Ha det gott/SommarKram

18 07 2022
Matts Torebring

Så underbart att bo på landet, men bara 500 meter söder om byn.
Sommarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: