Helgmys hemma

15 07 2022

Under 3 dagar denna veckan, har jag lämnat vårt trevliga kontor för att åka hem och låsa upp till olika hantverkare. Idag när jag kom hem vid halv nio tiden, möttes jag av fågelsången, solen över badviken, grönskan i naturen och doften av regnet som fallit under natten, då sa jag spontant: ”Vi bor i paradiset!”

Under veckan köpte jag till en asklåda till vår grill PK 300, från South Side BBY på söder i Stockholm. Först undrade jag lite, för när jag hämtade ut paketet efter bara 2 dagar. Paketet fulltejpat med AKTAS GLAS. Det var rätt pryl som jag fått, tillverkad i 3 mm tjockt plattjärn med rejäla handtag. Oj vad mycket spännande grilloljor och kryddor som de hade, det kommer att bli flera köp. Tack vare 2 asklådor kunde vi grilla hela sidan med revben. Vi hade haft plats för en sida till.

På det förra boendet arbetade jag jämt ute i trädgården med olika projekt. Idag har jag fått ro utan en massa projekt på gång. Vi talade då om varje vecka, vart ska vi åka till helgen? Nu har vi det gott hemma. I morgon ska jag se om jag kan sjösätta båten i badviken. Det blir nya spännande äventyr.

Vi önskar er alla en mysig helg hemma eller kanske borta.


Åtgärder

Information

4 responses

15 07 2022
Husisblogg

Mina ägare är som er Matts, har gjort det så lätt för sig som möjligt i trädgården. Däremot vet jag att de ofta vill åka iväg med mig för de vill ofta till havet och då tar de mig om helgerna.
Allt gôtt

16 07 2022
Matts Torebring

Jag tycker att du har väldigt fina ägare Husis, som tar dig med ut till havet. Om vi skulle åka till våra stora sjöar nu denna tiden vore det inget nöje, vare sig för Herden eller ägarna i denna trängseln.
Det bästa till er

15 07 2022
Rolle o Carina

Visst är det gott att grilla och avnjuta det goda i fina miljöer!
Och nu bor ni ju verkligen fint vid badviken 🙂

Ha det gott/Kram

16 07 2022
Matts Torebring

Vi har fått det väldigt fint och bra och njuter av både naturen och maten.
Sommarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: