Jag sitter mitt i bygget

6 07 2022

Nu sitter jag mitt i bygget och har grävmaskinen utanför fönstret. Förra gången vi byggde till, var alla arbeten på motsatta sidan. Nu är det buskul att följa med i bygget i alla detaljer. Jag sitter bakom fönstret i mitten bilden.

Det tidigare taket till servicebilarna är nedmonterat och skall monteras upp igen utanför nya servicerummet. Vi har rustat och byggt till i så många etapper, så bitvis var asfalten 20 cm tjock. Så skönt att veta att all asfalt som tas bort, transponeras till Nässjö och återvinns till ny asfalt. När jag gick hem i eftermiddag, var i stort sett all asfalt borta.


Åtgärder

Information

10 responses

6 07 2022
Husisblogg

Du som gillar sånt här arbete lägger nog en eller annan minut på att titta på när andra arbetar.
Allt gôtt

7 07 2022
Matts Torebring

Hej hoppsan vad ni känner mig väl.
Det bästa

7 07 2022
Rolle o Carina

Ja vad kul som ”Byggherre” att ha full överblick över vad som sker!
Då förstår man att herr Matts njuter av att se förändringen 🙂

Ha det gott/Mc-Kramar

7 07 2022
Matts Torebring

En duktig grävmaskinist kan underhålla mig i timmar.
Sommarkram

7 07 2022
JoY

Blir kanske inte så mycket gjort för dig nu när allt spännande sker utanför ditt fönster.

7 07 2022
Matts Torebring

Vad roligt att ni känner mig. När jag kom på mig själv med att följa maskinens rörelser med kroppen, då kände jag att nu har det gått för långt.
Allt gott

7 07 2022
bmlarsreseblogg

Måste kännas bra att se hur arbetet fortskrider från första parkett! Hoppas allt går i lås med mm-anpassning och allt!

7 07 2022
Matts Torebring

Själv sitter jag på västra delen av kontoret och kan följa precis allt. Förra gånge byggde vi ut åt öster och då såg jag någonting. Allt har kartlagts med lasermätare så jag hoppas mina duktiga medarbetare har mätt rätt.
Allt gott

7 07 2022
Nils-Åke Hansson

Här händer det saker kul för alla grabbar att följa. Kul att se en duktig grävmaskinist är på väg att hälsa på en sådan idag.

7 07 2022
Matts Torebring

Jag kan stå och titta på en duktig grävmaskinist i timmar. För visst är många duktiga.
Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: