Ingen rolig plats …

12 05 2022
Hoppas att detta blir enda gången jag är här.

Vi skulle visa upp bussen efter den skada den fick förra resan …

Så jätte trevliga killar att tala med på telefon hos Skadegruppen Borås, men vilket trångt och eländigt ställe de håller till på. Vår GPS’ s tog oss rätt, det fattades bara 50 m till att vi var framme, men vi såg ingenting. Vi backade tillbaka, vi frågade, ingen visste något. Jag tog min iPhone, hitta.se och började gå. Då fanns det en stor skylt bakom en långtradare som vi inte kunde se. Men för att jag skulle komma förbi var han tvungen att flytta på sig.

Nu står vi intill MIO Möbler parkering vid Viaredsmotet i Borås. De sista 75 meterna som är kvar nu vägrar jag att köra, det finns inte ens 2,5 m fritt utrymme. Nu sover vi här och möter verkstaden kl. 7.

Det blev nästan en mardrömsresa hit. Det blåste s/v vind vid upp till 18m/s. Bussen svajade rejält och jag fick ha järngrepp om ratten, då bilen nästan kastades i sidled. ”Du MÅSTE stanna,” skrek Birgitta när vi hade en mil kvar till Borås, kjolarna lossnar på bussen och ser ut att blåsa iväg. Det såg inte oroväckande ut när vi stannade, så jag fortsatte motorvägen fram i 50 km.

Annons

Beställ nu: http://www.torebrings.se/bok


Åtgärder

Information

4 responses

12 05 2022
Husisblogg

Uj vad otäckt det är att köra när det blåser på det viset. Bra att Du tog det sakta och säkert den sista milen.
Lycka till med besöket imorgon!
Allt gôtt

12 05 2022
Monica

Hoppas det blir bättre imorgon med allt och lite lugn och ro med fin avkoppling.
Vi varit en bit söderut i Södermanland, inte så långt från båtturen där Boris tog tag i årorna. Hade varit kul att vara med🙂.
Nu blev jag inbjuden istället att bese en trädgård där vi befann oss då i en annan och planterade och fixade, roligt att se den här också med alla odlingar och spontant besök där så jag hade inte ens en jacka. På hemvägen tog vindar tag i mig så jag knappt kunde gå. En väninna hörde av sig som bor i trakterna och aktiv med det mesta, men sa: jag sitter inomhus hela dagen. Vi kom överens om att vädret är lite underligt.
Vet inte om alla förstörelsevapen påverkar klimatet, om det sägs noll. Men jag tänker i de banorna medan politiker pratar om plastpåsar.

Hoppas ni får det fint nu och ordning på allt. Allt gott önskas er.

12 05 2022
JoY

Håller verkligen med att det blåst idag. Inget vidare att köra då. Vi förflyttade oss på förmiddagen och då var det inte lika kraftig. Tilltog senare och har spelat golf då bollarna levde sitt eget liv i vinden. Nu ikväll är det lugnare tack och lov. Vad har hänt med bilen?

13 05 2022
Rolle o Carina

Ja det var ju inte så kul med så trånga ställen att komma in på!
Hoppas det löser sig för er och att ni får en fin helg i Bobilen.

SolKramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: