En ny pärm i bokhyllan

18 03 2022

Nu har jag spännande saker på mitt bord igen. Om det är hemma eller på jobbet, eller både och, det väntar jag med att avslöja. Jag har i alla fall dammat av en offert, som jag tog in redan 2018. Så himla kul att få börja träffa andra entreprenörer igen. Det håller mig pigg och denna gången är det i måttliga former.

En riktigt trevlig helg till er alla!


Åtgärder

Information

8 responses

18 03 2022
Husbilen Coralen

Ja tänk att Matts alltid har nåt på gång,blir spännande att höra!

Ha det gött/KvällsKram

18 03 2022
Matts Torebring

Jag har alltid velat lämna det färdiga efter en tid, för att utvecklas och gå vidare. Bäst att passa på så länge man inte är äldre än vad man är.
Spiskram

19 03 2022
Husisblogg

Vad som än väntar så önskar mina ägare sig lycka till!
Allt gôtt

19 03 2022
Matts Torebring

Jag ritar vidare just nu och undersöker bygglov.
Det bästa

19 03 2022
Solan

Ny ställplats på Framtidsvägen?
😉 Misstänker att du inte kan sitta still i ert trevliga Greenroom…
Hälsningar från Tyskland…

19 03 2022
Matts Torebring

Du rolig …! Ja det vore enkelt att anlägga en ställplats här, men det ska jag absolut inte göra. På vår fantastiska tomt vid Anebysjön, kan typ 4 st stora Concorde/ Morelo backa eller köra in, parkera på högsta bärighet och få el utan att jag gör någonting. Utöver detta skulle minst ett 10 tal kunna parkera på gatan utan el. Så bra har vi det på landet.
Allt gott till er.

19 03 2022
Monica

Du kanske tänker bygga ett Attefall i exakt kopia av huset🙂behövs kanske bygglov då med tanke på övriga byggnader. Ett sånt där med jättefin inredning och mini av ert hus🙂
Ha det fortsatt bra och det är roligt att planera och tänka framåt, finns ingen annan väg.

19 03 2022
Matts Torebring

Ja det förpliktigar att bo på Framtidsvägen, men roligt är det. Denna gången skall jag vara hemlighetsfull tills jag fått bygglov. En bastu skulle vara kul att ha ute på gården, fast inte i det första projektet.
Att gott tid er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: