
Jag minns så väl när jag som pojk kom till bygdens smed, med traktor och vagn i början på 60 talet. Jag skämdes lite över något, som jag svetsat ihop själv, och som inte var alldeles 100 % rakt. Lite ursäktande sa jag till sme´n: ”Det där har jag svetsat ihop själv hemma och det blev inte riktigt bra.” ”Det är inget att skämmas över, hemmagjorda är vi allihopa,” sa Calle Sme!
Själv skulle jag ha gjort så mycket idag. Det blev ingenting. Sista veckorna har jag drabbats av min kroniska bronkit och mer hosta än vanligt. Jag tog 10 ml Cosillana- Etyfin. Jag la mig sedan på soffan med en Husbilstidning i handen. Jag kom till sidan 2, sedan slocknade jag mer eller mindre. Jag väcktes ett par timmar senare av Birgitta, som hade gjort egna semlor och dukat ute i greenroom. De var hemmagjorda, men smakade minst lika gott som i fiket på fina gatan.
Visst är det gott med semlor,hemmagjorda brukar va bra oxå!
Vi har ju ätit några i år,men man lär ju tänka på vikten med 😀
Och i ert greenroom va dom väl ännu godare med 😀
Ha det gott/SolKram
Birgitta bakade upp en sats och frös in. Marsipan och grädde finns alltid hemma och allt är klart på några minuter. Snabbt och gott när man blir sugen. 🤪
Aftonsolskram
Nybakat i greenroom, undra om det kan bli bättre? Jo det finns det nog, en go fika hos min kompis HERDEN 😀.
Allt gôtt
Birgitta är duktig såväl hemma i greenroom, som ute hos Herden.
Det bästa