Recensioner: En sann entreprenör

22 02 2022
Nu börjar boken komma ut.

Skriv en recension när du läst boken

”Hej Mats och god morgon !!! Nu har jag läst  din underbara bok, så intressant liv, så mycket jobb. Det var så svårt att sluta läsa, vilka minnen och händelser, hur har du orkat allt Matts?? Ni är helt otroliga både Birgitta och du och din fina familj, det var längesen jag läste en så spännande bok … tack Matts och Birgitta … ni är underbara.”

_____________

”I måndags hade min pappa bokrelease! Han fyller 75 år i augusti. Han går fortfarande till jobbet varje dag. Han har alltid ett eller flera projekt igång och ett av de senaste projekten har varit att skriva en självbiografi med titeln Matts Torebring – en sann entreprenör under den Högstes beskydd. Nu är boken äntligen tryckt och klar. Han har skrivit boken alldeles själv. Jag har inte fått läsa en enda rad innan den gick i tryck. Han var rädd för att jag skulle gå för hårt fram med rödpennan… Han har bara gått 7 år i skolan och jag som jurist med språket som ett av mina främsta arbetsverktyg kan förstå hans rädsla. Igår läste jag ut boken och visst hade det kanske blivit någon rödmarkering om jag fått läsa den innan ;-), men slutbetyget är ändå MED BERÖM GODKÄNT. Bra jobbat, pappa! Boken handlar bland annat om hans fattiga uppväxt på Småländska höglandet, hans liv som skogsarbetare, entreprenör och företagare, alla gånger han har upplevt beskydd av högre makter och husbilsresor. Boken är mycket personlig och utlämnande på sina ställen. Den innehåller också rikligt med bilder. För egen del känns det fantastiskt att indirekt ha fått en stor del av sin uppväxt och bakgrund dokumenterad på detta sätt. Det finns mer att läsa om boken på pappas blogg mattstorebring.se och boken finns att köpa här: https://lnkd.in/eDCczpSA.”

_____________

”Nu är den utläst, det var svårt att sluta när man börjat.
Förstår inte riktigt hur du kan komma ihåg så mycket från ett långt liv.
Nu står den i hyllan tillsammans med Percy Barnevik, Göran Persson, Alf Svensson, Ingvar Carlsson m fl storheter. Tack för en intressant och välskriven bok.”

_____________

”Hej igen Matts.

Det finns så mycket att smälta efter att ha läst din bok. Går tillbaka och läser vissa saker igen.”

_____________

Boken blev liggande ett tag ,bläddrade och skummade igenom lite. Det kom annat i vägen. Sedan tog jag en heldag och läste hela boken.
Kunde inte sluta läsa när jag börjat. Hur kommer du ihåg allt ? Vad du har varit med om mycket och många händelser.
Ja, jag är imponerad ,det måste jag säga ,har väl under alla år tänkt på vilket ”driv ”du har. Sedan har du haft klippan Birgitta nära dig också. 
Gratulerar till ditt författarskap, det är en riktigt tjock bok. Fattar inte hur du hunnit skriva allt.  Man vet aldrig med dig, kanske kommer det en till bok så småningom. Nu när du blivit författare. 
Det var intressant att läsa boken, tänk om min man fått läsa den också.  Han skulle ha varit mäkta imponerad. 
Tack för det du delade med dig.

_____________


Åtgärder

Information

3 responses

22 02 2022
Husisblogg

Vilka fina betyg på boken ni fått in. Min manlige ägare som börjat läsa har inte kommit riktigt lika långt, men sakta men säkert tar han sig mot slutet.
Allt gôtt

23 02 2022
Rolle o Carina

Visst var boken spännande att läsa Matts,väldigt bra jobbat!
Nu kan du luta dig tebax i stolen och känna dig nöjder.

Ha det gott/SolKram

9 04 2022
Roberth Johansson

Ja, det är imponerande att ha fått till en sådan debutbok, med ett bildmaterial som väl måste vara ganska unikt! Intressant också att konstatera att ni har en sonhustru som är en hel dag äldre än vår idag 50-årige son (just nu i Californien). Mvh Roberth Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: