Detta var roligt, det måste vi göra om

23 01 2022
Medaljens baksida.

Nu är vi hemma igen, Herden står ren och fin i sitt garage, tankarna i bilen är tömda, men vi själva har upprymda tankar efter en fantastiskt trevlig helg. Det var så gott att komma iväg redan onsdag lunch och vi fick tre hela dagar att rumstera om i Vadstena. Visst hade vi oväder, men så skönt att ha 23 grader varmt inne och bara se ovädret, när jag tittade upp över en bok. Detta måste vi göra om!

2 nyinköpta kuddar som ett minne från denna resan.

Jag har skrivit om det innan, gågatan har så fina affärer. Jag vet att några ur kungafamiljen köper kläder i en av butikerna här på gågatan, på grund av att de har så fina kläder i så bra kvalité. Själva hittade vi ett par passande kuddar uppsydda av små bitar av äkta skinn. Det får vara som ett minne från denna helgen, i går på dagen ett år efter min canceroperation.

”Varför har ni inga kuddar i soffan?” sa barnen under julfirandet. (Vi har aldrig gillat mängder av kuddar i soffan) Nu har vi alla fall 2 stycken inköpta på butiken Kopp & Kanna i Vadstena.


Åtgärder

Information

6 responses

23 01 2022
Rolle o Carina

Visst kan det va roligt att åka ut en sväng men vi väntar!
Avigsidan är allt salt och slask som kladdar ner bilen både
under och på alla sidor med detta saltande.
Och dåligt med tvätt möjligheter denna årstid med kylan.

Ha det gott/BrasKram

23 01 2022
Matts Torebring

Vi kollade SMHI in i det längsta om torra vägar, men det finns inte i verkligheten. Själva har vi betongparkering till 2 bussar och grusparkering till lika många bussar. När jag tvättar som idag, står jag på mark där jag fyllt upp med 1,5 meter grus och sten och inget rinner ut i dagvatten. För oss blev det en underbar ledighet.
Rena kvällskramen

23 01 2022
Husisblogg

Visst finns det nackdelar att vi husbilar blir skitiga. Med HERDEN som har en fin Ditec-behandling är nog relativt lättvättad ändå.
Mina ägare är dock nöjda med att jag står inomhus, varmt och gott.
Allt gôtt

23 01 2022
Matts Torebring

Du är duktig och har ett bra kom ihåg, Husis. Ditec är suveränt bra. Jag såg alla svarta prickar i lacken när vi spolat av bilen. Efter tvättningen var i stort sett alla prickar borta. Att åka ut bara en helg denna tiden på året ger ingenting, detta blev en ”dubbbelhelg” och helt fantastiskt skönt.
Det bästa

24 01 2022
Monica

Man blir lite pånyttfödd av att byta miljö några dygn. Det är så otroligt skönt denna tid som är och blir bättre än man tror oftast bara man bestämmer sig.
Fina kuddar! Och fina minnen. Kuddar finns här, tror dina barnbarn skulle tycka de räcker i antal🙂.De flesta har jag köpt i Storbritannien och påminner om fina tider. Utvalda med omsorg. Och så glad att vi har dem nu.
Nyss anlände paket från den ön, från kära vänner, tror det åkt runt i vårt lands system i två månader ungefär, postmannen bad om ursäkt men allt var okej.

Önskar er en fin och bra vecka.

24 01 2022
Matts Torebring

Ja så sant som det är sagt, man måste byta de inrutade rutinerna ibland. Finessen denna gången var att vi fick 3 hela dagar + 2 resdagar. Jag ska åka tillbaka och gå in den där Kopp & Kanna butiken en gång till. Det fanns mycket roligt där inne.
Det bästa till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: