Black Monday

29 11 2021
Jag vågade inte låna en bild från nätet så jag fick göra en själv.

Jag skulle tro att de flesta av oss är helt enormt reklamtrötta så här dags. Det går inte att läsa den minsta lilla nyhet utan tio talet reklamavbrott, inte minst nu under alla svarta veckodagar. När jag läste nattens mejl vid min frukosttallrik på morgonen började jag nästan skaka, två personer sjuka som är nyckelpersoner. Jag visste vad det innebar för mig. Kanske den veckohelg som genererar mest order på hela året. Nu skulle jag få ta en stor del av det lasset.

Det var bara att stänga av allt annat och köra hårt. Jag vet att det inte är nyttigt, men det blev varken frukost eller middag för mig idag. Det blev en svart måndag men otroligt mycket order. Jag kunde gå hem vid 16 tiden och vara stolt över att jag rett ut allt. Det blev en skön promenad hem.


Åtgärder

Information

6 responses

29 11 2021
Monica

Då hoppas jag att du bara vilar ikväll och sen sover riktigt gott.

29 11 2021
Matts Torebring

Det konstiga för jag var inte trött ändå när jag kom hem, men jag har bara slappat ikväll.
Allt gott

30 11 2021
Husbilen Coralen

Visst är man otroligt trött på all denna reklam i TV,telefon,nätet m.m!
Så fort man söker på nåt på Google så kommer det upp massor
med reklam på den sidan man sökte efter,usch usch!
Och så denna Black Friday,Cyber Monday,usch usch!

Ha det gott/Varm Kram i kylan ( -13 här)

30 11 2021
Matts Torebring

Det är så tröttsamt att inte kunna läsa minsta lilla nyhet utan massor av reklam. Stanna tåget jag vill hoppa av.
Kvällskram

30 11 2021
Husisblogg

Dessa ”blackdagar” och veckor, att ni människor inte tröttnar.
Hoppas att det går bra på arbetet, bara du är rädd om dig.
Allt gôtt

30 11 2021
Matts Torebring

🙋🏼‍♂️ Jag har tröttnat på all reklam Husis. I går var jag inte rädd om mig, det får inte hända igen.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: