Lågtryck ute – högtryck inne

18 11 2021
Hoppsan vad mörkt och regn ute

När jag tar min kvällspromenad hem från jobbet, bryr jag mig inte om att kränga på mig min poncho om det bara duggregnar som i afton. Men vad mörkt det är ute nu denna tiden.

Nu fyller det på rejält i våra lager,

Jag är så stolt över mina medarbetare på logistik, så raka rader och så prydligt uppställt överallt. Jag har sagt till dem:”Skyll er själva att jag är så lite hos er, ni gör allt så bra så jag behöver inte vara här.” Idag kom det en fullastad lastbil med bara Twistpåsar, men det är inte med på bild. Orderna strömmar in och i år har vi anställt 14 extra medarbetare till vår julpack.

Mitt Senior kontor.

Det var det bästa som kunde hända mig, att flytta tillbaka till mitt gamla kontor. Här inne lever jag helt avstressad och har det så lugnt och skönt. Utanför dörren har jag en soffa att sova på om jag blir trött, som jag skrev om igår. Här inne var det spånsilo från slutet av 40 talet fram till 2007. Golvet är cirka 70 cm tjockt betongvalv.


Åtgärder

Information

4 responses

19 11 2021
Husisblogg

Det har ägarna lärt sig, att nu har Torebrings mycket att göra någon dryg månad framöver. Men ägarna har också lärt sig att allt brukar gå väldigt smidigt till så är det något företag som klarar denna anstormning så är det ni.
Allt gôtt

19 11 2021
Matts Torebring

Ja du har bra kom ihåg Husis och du har rätt denna gången också.
Det bästa

20 11 2021
Husbilen Coralen

Förstår ni har en häktig tid nu framöver igen,men det klarar ni väl
av igen med bra personal så brukar det mesta lösa sig inför jul!
Fint stort kontor du har,där finner du nog lugnet fast du jobbar.

Ha det gott/HöstKram

20 11 2021
Matts Torebring

Ja nu strömmar det in order, men jag är stolt över mitt fina, tysta och rymliga kontor. Blir jag trött tar jag en tupplur fram på eftermiddagen.
Kvällskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: