Tolv timmar senare

18 10 2021
Vårt hem mitten oktober 2021

Förlåt alla kort på vårt hem som jag lägger ut på bloggen, men vi bor ju så fantastiskt bra och vackert så det är svårt att låta bli. Det blir bara så här vackert när solen skiner kl. 14 en söndagseftermiddag i mitten av oktober månad.

Klockan 2 på natten

När jag tog en kort sovpaus vid kl. 2 i natt, tolv timmar senare efter det att vi hade gått ned till stranden på söndagseftermiddagen, då lyser månen upp hela gården. Jag var för trött att larma av, låsa upp, gå ut samt att det var -6 grader ute, så det blev ett kort inifrån vardagsrummet. Som det står i min Bibel i Jeremia 31:35: ”Solen skall lysa om dagen, månen och stjärnorna om natten….” Det stämmer fortfarande.


Åtgärder

Information

5 responses

18 10 2021
Monica

Jag tittade också på månen inatt och fotade🌝ikväll är den ännu större tyckte vi när vi kom i mörker, så stor och lysande. Ja de lyser, som det står, skönt att vi får uppleva det.
Förstår precis lyckan över hus och hem och att det är överblickbart allt jobb med trädgård och övrigt. Det är en lycka i sig. Och lugnet med lite trafik, tror aldrig jag sett så mycket bilar som i eftermiddag, en vanlig måndag.

18 10 2021
Monica

PS jag måste tänka efter för i affären önskade en personal mig trevlig helg, jag tänkte till och såg så trött hon verkade.

18 10 2021
Matts Torebring

Jag sa just till våra vänner på besök i fredags eftermiddag: ”Har ni hört en enda bil under de här timmarna ni varit här, eller har ni hört något annat ljud?” Inte nog med att vi bor vackert, vi bor tyst också, månen lyser på natten över ängarna och glittrar i badviken. På dagen tar solen över och förgyller vårt hem och hela landskapet.
Allt Gott.

18 10 2021
Husisblogg

Det är väl bara trevligt att se hur ni har det, från olika vinklar. Ni visar ju också något ni är stolta över, och det ska ni fortsätta vara och visa upp.
Allt gôtt

19 10 2021
Rolle o Carina

Visst bor ni så vackert och fridfullt nu mot förra boendet!
Nu behöver ni ju inte åka bort nästan alls,hemma och njuta 🙂
Värst vad månen lyste upp i natten,härligt värre!

Ha det gott/Lätt Snö-Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: