Ett brottstycke ur min bok

30 09 2021
En natt i Askersund 2012

Jag är så glad och stolt över att jag hittat en erfaren Art Directer som förstår mitt manus. Han som så många andra trevliga personer jag mött i livet kommer från Österbotten. Nu har kapitlen börjat rulla in till mig för kontroll och mina bilder är på rätt plats. Han är verkligen kreativ och nyskapande. Så roligt!

Jag har haft ett par jobbiga nätter i början av denna veckan då jag vaknat strax efter midnatt och varit lite yr en stund. Igår orkade jag gå drygt två km men var så trött i går kväll, att jag somnade och sov i nio hela timmar med bara en enda ”fem minuterspaus.” I dag har jag känt mig riktigt pigg och har varit på jobbet lite drygt en timma och övervakat en viktig investering som måste ske och sedan gick jag 2,5 km hem. Det var säkert bra att detta hände, nu har jag fått planer för ett nytt lugnare liv.

Ett brottstycke ur min bok, så här hade jag det en annan natt för runt 30 år sedan:

”Detta var otroligt tuffa år att gå igenom. En kväll gick jag till sängs vid elva tiden på kvällen. Jag låg några minuter innan jag gick upp igen. Sängen kändes mer som en plåga än att ge vila. Jag klädde på mig igen och gick ut i mörkret. Jag gick från norr till söder, från öster till väster, jag gick i genom hela byn. Fram på småtimmarna var jag hemma igen. Jag minns inte om jag kunde somna då.”  Läs fortsättningen i min bok senare.


Åtgärder

Information

8 responses

30 09 2021
Monica

Det här blir bra! Så fint foto och så fint du fått en bra AD. Och fortsätt att ta det lugnt och känn efter. Må så gott ni båda!

30 09 2021
Matts Torebring

Tack, tack allt kommer att bli bra till slut.
Allt gott till er

30 09 2021
Husisblogg

Vad bra att du fann en Art Director som pratar samma språk som dig.
Vilken härlig bild ni fångade i Askersund en gång i tiden.
Ta hand om sig själv nu.
Allt gôtt

1 10 2021
Matts Torebring

Det var samma när min nya målarmästare kom, vi fann varandra direkt. Bilden är tagen vid midnatt från ställplatsen och ”systemkameran stod öppen i 2,5 minut.”
Det bästa

1 10 2021
Rolle o Carina

Då har du hittat rätt igen,en bra Art D och ett lugnt jobb framåt!
Visst var fotot fint från Askersund,vi har vart där några gånger.

Ha det gott/Trevlig Helg-Kram

1 10 2021
Matts Torebring

Jag är jätteglad att det löst sig. Man måste vara på samma bana.
God helg kram

3 10 2021
Elisabeth

En stämningsfull bild, som säkert kommer till sin rätt i din bok. Sömnen är viktig för tillfrisknandet. Bra att du kan känna tillförsikt framåt.

3 10 2021
Matts Torebring

Ja visst är bilden bra, tagen vid midnatt från ställplatsen och ”systemkameran stod öppen i 2,5 minut.” Denna bilden kommer inte med i boken, men natten händelser finns med på omslaget. Det var en hemsk tid.
Allt gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: