Jag är nog lite hjärntrött nu

19 09 2021

Jag satt nästan ett helt år med ett megastort projekt på jobbet, som innebar översättning och strukturering av i runda tal 2000 produkter i affärssystemet. Detta gjorde jag utöver mina ordinarie arbetsuppgifter. När detta var klart skrev jag min bok på 430 sidor som egentligen vara rena avkopplingen. Sedan följde granskning av min grammatik och säkert minst tio korrekturläsningar. Det sista frestade på i hjärnan.

Jag blev glad när jag hittade dessa sju tips för hjärnan. Ännu gladare blev jag av att jag följer alla sju tipsen noggrant. Läs gärna vad Dr. Mikael skriver. När jag var riktigt illa ute i början av 2000 talet och hade förlorat min sömn, kunde en enda telefonsignal stressa igång hjärnan. Så illa är det inte idag. Nu har jag lärt mig att sätta gränser. I stort sett hela denna helgen har jag bara kopplat av.


Åtgärder

Information

4 responses

19 09 2021
Husisblogg

Det är nog det bästa med självinsikt. Det är ofta bara en själv som kan ändra sitt leverne men andra kan påverka det.
Allt gôtt

19 09 2021
Matts Torebring

Tack, det är sant och klokt uttryckt!
Det bästa.

19 09 2021
Rolle o Carina

Ja det gäller att varva ner emellanåt med all stress som egen!
Hoppas du tar det lite lugnare framöver och fångar dagen.

Ha det gott/GarageKram

19 09 2021
Matts Torebring

Jag gör allt jag kan för att inte överanstränga mig längre.
Smålandskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: