Ser bra ut och hör bra.

26 05 2021
Länssjukhuset Ryhov!

Jag besökte Audionommottagningen i Nässjö i början av veckan. De hjälpte mig med en högre volym, men kunde inte hjälpa mig att med att byta högtalare i hörapparaten. Det fick jag hjälp med i Jönköping idag.

Du har plats 8 i kön

På Audionommottagningen i Nässjö kunde det hända före pandemin, att det satt upp till max 20 personer. I Jönköping var vi två personer i kön. Efter en kvart hade jag fått nya högtalare i hörapparaten. Fantastiskt och dessutom helt utan kostnad.

Jag gick till Specsavers

Jag litade på reklamen denna gången och gick till Specsavers idag. Jag blev så glad, att inga sjukdomar framkom vid synundersökningen. Mina förra glasögon var bara två och ett halvt år gamla. Min förra optiker har aldrig fått rätsida på bågarna. De har suttit snett, de har gått sönder flera gånger. Första gången bara efter några veckor. (Denna gången ska vi laga dem!) Efter sista besöket för några dagar sedan, kunde jag knappt se med dem. Nu fick de ingen mer chans. Jag ringde min nya leverantör om tid för synundersökning. Tack vare ett återbud fick jag komma i dag redan. (Hos konkurrenten första tid 14 juni)

Jag frågade min förra optiker om jag kunde få läsglasögon? Nej det går inte med dina brytningsfel. Hos min nya leverantör var det inga problem. Nu får jag ett par allround glasögon, ett par terminalglasögon och ett par läsglasögon. Vad spännande att se om det funkar. Halva priset, jämfört med anda optiker.


Åtgärder

Information

8 responses

26 05 2021
Husisblogg

Nunblirndet en ny upplevelse Matts, att både höra och se.. 🙂
Vad bra att din tidigare optiker inte hela rid för sig så du kunde se dig om efter en ny optiker.
Allt gôtt

26 05 2021
Matts Torebring

Det bästa av allt var att höra, att det inte fanns sjukliga förändringar av något slag. Spacsaivers i Nässjö har fått fem stjärnor på alla kommentarer. Nu hoppas jag, att jag blir lika nöjd.

27 05 2021
Nils-Åke Hansson

Audionommottagningen jag går till är alltid hjälpsamma. Tur att det finns hjälpmedel både för ögon och öron

27 05 2021
Husbilen Coralen

Tur det finns bättre optiker än dom dåliga och bra med hjälpmedel!
Tur man har bra hörsel och bra syn än så länge,med glasögon då 🙂

Ha det gott/Kram

27 05 2021
Monica

Har också bra erfarenhet av Specsavers, duktiga och kompetenta och de hade tidigt lite mer avancerade undersökningsinstrument som faktiskt ”ser” som på sjukhus men de får ju inte ge diagnoser men kan skicka vidare. Och de utbildade kan mycket om ögon som de jobbar med hela dagar.

Nu är du helrenoverad😀och hoppas Birgitta mår bra och är frisk också och så kan ni njuta verkligen av allt det vackra runt omkring er. Och det ska väl bli soldagar och värme med, vi här i Stockholmsområdet regnar nästan bort, fortsätter även idag med översvämningar men snart ska det bli strandväder enl SMHI 🌞🏊
Ha det riktigt fint och tittat på både flagga och uteplats, så vackert allt och hoppas utemöblerna var lätta att sätta ihop och blev bra.

27 05 2021
Matts Torebring

Vad roligt att du ger Specsaivers så gott betyg. Nässjö butiken har fått fem stjärnor i betyg av alla som varit kunder där. Jag hoppas att jag kan göra detsamma om några dagar. Ja visst är jag nyservad, det känns så skönt att få bekräftat, att mina ögon mår bra.

Nu måste vi få sol och värme, det tror vi bara på. En riktigt trevlig fortsättning på veckan.

25 06 2021
Eva

Hej, fina Matts med fru. Blir så varm i hjärtat, varje gång jag läser dina rader här. Känner igen drivet i företagandet.

25 06 2021
Matts Torebring

Tack Eva, tack för dina värmande ord, roligt att du läser min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: