Flera fullträffar idag

19 05 2021
Toreman kom för att stanna

Jag beställde Toreman tidigt i vintras. Idag var det dags för installation. På några timmar var den installerad och klar. Nu kan jag kontrollera den via en app i telefonen som allt annat. När jag mötte upp installatören på förmiddagen, kom Post Nord med en kartong…..

Taxus Baccata Repandens

I leveransen förra vecka från Eggerts Plantskola i Tyskland, fick jag bara 3/4 delar. Det fjärde paketet har varit ute och snurrat på Post Nords bekostnad. Levande växter på resa i 14 dagar, visst var jag orolig. Idag kom det sista paketet och jag slet upp växterna ur kartongerna fortast möjligt, som var som vanligt omsorgsfullt paketerade i en massa våt halm i säckar. Buskarna hade till och med börjat skjuta skott i förpackningen. Så nu hoppas jag att de är utom alla fara.

Toreman har fått ett eget garage och boden har fått tegeltak.

När jag nämnde på jobbet att jag skickat hem snickarna för ett par veckor sedan, sa en av mina grabbar på jobbet som jobbat som snickare tidigare, det taket lägger jag åt dig. I kväll blev det klart så när som på lite fotplåtar och hängrännor.

Idag är jag klar med min bok

Torsdag kväll reser vi bort med bussen och på fredag morgon träffar jag förlaget som skall trycka innehållet i min bok. Såvida de inte sågar mig. Omslaget har en av mina duktiga medarbetare gjort åt mig.


Åtgärder

Information

6 responses

19 05 2021
Nils-Åke Hansson

Vad blir det för färg på boden? Nu kan ni vara ute med husbilen och ni behöver inte tänka på att gräset växer, det sköter Husqvarna

19 05 2021
Matts Torebring

Samma röda väggar och vit dörr som tidigare. Ja visst är det skönt att slippa gräsklippningen.

19 05 2021
Monica

Grattis till allt! Lillhuset med fina taket och din författargärning, så roligt och vi önskar er en toppenfin helg.

19 05 2021
Matts Torebring

Tack, tack, hela boden och inte minst taket blev verkligen bra. Det blir omåttligt spännande att få ge ut en bok.
Allt gott till er

19 05 2021
Husisblogg

Grattis, blev det taklagsfest ikväll då?
Vad skönt att ni nu kan vara ute med min kompis HERDEN samtidigt som Toreman sköter det gröna hemma hos er.
Allt gôtt

20 05 2021
Rolle o Carina

Visst blev Boden fin,och sen Toreman då kan ni vara lugn!
Han fixar gräset medans ni luftar er ”Herde” på tur🤪👍

Ha det gott o njut/BobilsKramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: