Mark i Mark

7 05 2021
Den vackra kyrkan i Kinna

Vi stortrivs när vi kommer till Marks kommun, inte minst till Kinna och Skene. Det känns i luften att det finns företagsamhet, entreprenörsskap och att det finns Mark att bygga på i Marks kommun. Det finns gott om handel och restauranger.

Forsbergs Fritidscenter

Vi var inbokade för fukttest hos Forsberg i Hyssna. När vi väntade på att få klart, gick vi runt bland husbilarna. Vi tittade runt i flera mindre husbilar och imponerades av många olika planlösningar i den lägre prisklassen. Ge akt på tjockleken på dörren på denna och nästan tyst att stänga. Det var kul att få en lång pratstund med en säljare, som hade lång erfarenhet av olika märken. Naturligtvis frågade jag hur många plåtbilar han säljer? Inte en enda, jag talar om svagheterna och då säljer jag ingen. Själva är vi stolta över vår bil som är rymlig och som tar så liten plats.

Blommor i gräsmattan i Kinna
Vår favorit ställplats i Kinna

När vi kom hit vid halv åtta tiden i går kväll var det fullsatt. Vi sov utanför Forsbergs, men trafiken alldeles intill är värre är på autobahn. Idag på förmiddagen fick vi plats. El, vatten, tanktömning, en återvinningscentral intill och allt gratis. Fantastiskt. Klart det är roligt att åka hit.

Restaurang S 2

Här på Restaurang S2 åt vi en mycket god affärslunch med pensionärsrabatt. Soppa, kolgrillat biff, dryck, kaffe och dessert med pensionärsrabatt, endast 98:-

Ps: Årets Mest Skrattretande! 😁😁😁 I eftermiddags ringer en man från IP Only och säger: ”Jag ser att vi har en intresseanmälan från dig sedan augusti 2019, om att du vill ha fiber installerat på Framtidsvägen i Aneby, stämmer det”? 😂😂😂


Åtgärder

Information

4 responses

7 05 2021
Husisblogg

Det är mysigt att ha sina små ställen lite varstans. Lunchen lät inte helt fel och till ett bra pris också, låter som ni blev mätta..
Ja vad ska man säga om IP only mer än att de har en lång väntelista..
Allt gôtt

7 05 2021
Matts Torebring

Det känns skönt att det inte känns tråkigt att åka på service. Det blir i stället en trevlig utflykt. Kocken i restaurangen trodde inte heller att vi var pensionärer, men god mat fick vi.
Jag skulle skäms ögonen ur mig, att ringa upp som IP Only gjorde efter 21 månaders kö.
Det bästa

7 05 2021
Rolle o Carina

Trevligt med utflykt och få den fukttestad samtidigt oxå då!
Och sen en god lunch till ett bra pris och en bra ställplats.
Fler kommuner borde göra likadant,eller hur?
Ip only är ju bara ett stort skämt alltihopa,urdåligt 👎👎👎👎

Ha det gott i ” Herden” //MålarKram

7 05 2021
Matts Torebring

Det känns inte jobbigt att åka på service, när man gör det till en riktigt trevlig utflykt som denna. IP Only ägs av ett riskkapitalbolag, då blir det säkert ganska ansvarslöst och bara jakt på mera kapital och avkastning,
Vår Kinna kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: