Första sticket klart

8 04 2021
Vårt val av plats, Korskyrkan Aneby

Vi har vara ett par minuters väg att gå från jobbet, till Korskyrkan, Aneby, dit vi kunde välja att gå för att få vaccinet mot Covid -19. I en miljö där vi känner oss hemma. Allt sköttes helt exemplariskt bra. Två personer skötte inregistrering och två personer vaccinerade. Ny tid direkt för nästa spruta i maj månad. Plats att sitta ned 15 minuter efter sprutan. En kö in och en kö ut, men det sista förstod inte alla.

Nu är du klar Matts, sa sjuksyster. Du måste ju ge mig en spruta först, sa jag. Det har du fått, fick jag till svar. Jag kände inte ens att du stack mig. Kanske är jag avtrubbad efter sista halvåret. Jag känner inget nu heller efter några timmar. Birgitta blev lite dimmig, men var pigg igen när jag gick hem.


Åtgärder

Information

8 responses

8 04 2021
Rolle o Carina

Vilken tur ni fått sprutan nu och sen nästa i Maj,det går framåt!
När jag fick mitt benmärgsprov taget bak i ryggen i skelettet så
kändes det trots bedövning när sylen skulle borras in,men det
var ju bara att borra på sa jag,här har du en stark skogs-huggare
som har en stark kropp så gick det bättre för doktorn 🙂

Ha det gott/SkogsKram

8 04 2021
Matts Torebring

Jag ryser när jag läser och vet vad du har gått igenom. Både du och jag lade grunden för ett tufft liv, genom det hårdaste jobbet i skogen.
Skogshugar kram

8 04 2021
Husisblogg

Vad positivt att ni fått första sprutan. Om 14 – 21 dagar har ni ett bra skydd. Det är bra för varje spruta som ges för då finns ändå chansen att på sikt bli kvitt denna pandemi. Nu tar det ju iofs några år, men det finns ändå hopp.
Allt gôtt

8 04 2021
Matts Torebring

Ja så underbart skönt att veta, att vi hinner få tvåan innan vi reser på semester. Jag var inte lika påläst om skyddet som dig Husis, så tack för detta!
Detr bästa

9 04 2021
Bibbi Ekstrand

Åh, vad härligt för er att ni fått första sprutan! Hoppas verkligen att vaccineringen går fortare framöver så vi blir kvitt eländet snart. Vi ser verkligen fram emot sprutorna.

9 04 2021
Matts Torebring

Ja som vi väntat & längtat att få röra oss ute lite mera. Nu kommer snart ”kosläppet” hoppas vi.

10 04 2021
FREEDOMtravel

Härligt att höra!!!

10 04 2021
Matts Torebring

Ja visst är det, samt en tid för nästa stick på direkten.
Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: