Efter min prostataoperation

4 02 2021
Min leverans av inkontinensskydd.

I god tid före min prostata operation, kom det tre stora kartonger hem till dörren. Först undrade jag naturligtvis vad det var. Så öppnade jag och kollade av leveransen:

  • 144 styck Inkontenensskydd Nivå 1
  • 96 styck Inkontinensskydd Nivå 3 super
  • 25 styck byxa för fixering av skydd

Efter att katetern var borttagen i tisdags förmiddag, fick jag ett inkontinensskydd Nivå 1. Vi drack kaffe i cafetérian, innan vi åkte hem. Naturligtvis var det spännande att se, om jag var ”torr i byxorna” när jag kom hem. Inte en droppe gick att se. Hela eftermiddagen och inte minst natten, var spännande, men inte en enda droppe nu heller.

När jag gick till jobbet, tog jag på mig ett nytt skydd. Inte en droppe på hela dagen. När jag gick hem, glömde jag kissa innan jag gick från kontoret. Jag kände att det trängde på, redan efter endast en kort bit på vägen hem. Jag kom hem, fick av mig ytterkläder och skor och hann lagom in på toa. I natt vaknade jag vid två tiden och var jätte kiss nödig. Inte en enda droppe i byxan nu heller, Idag har jag inte haft något skydd alls.

Detta är helt fantastiskt. Hemleveransen jag fick, var gissningsvis planerad att räcka minst ett halvår framåt. Nu kan jag lämna det tillbaka allt orört, om inget särskilt händer. Nu har jag börjat ett nytt liv, jag både bor och går på Framtidsvägen.


Åtgärder

Information

9 responses

4 02 2021
Husbilen Coralen

Va skönt att det har gått så bra med allt efter din operation!
Då måste det kännas skönt att börjat ett nytt liv med nytt hus.

Ha det gott/BrasKramar

4 02 2021
Matts Torebring

Ja verkligen, nu både bor & går jag på Framtidsvägen. Att kanske få gå med inkontinensskydd har varit oroande. Nu fungerar det ändå.
Framtidskramar

4 02 2021
Nils-Åke Hansson

Det är väll toppen när allt blir bra efter operationen. Men vilken bra service att få hjälpmedel om man behöver.

4 02 2021
Matts Torebring

Ja visst är allt toppen. Jag valde att skriva om det det, detta kan säkert oroa vem som helst.

4 02 2021
Nils-Åke Hansson

Matts jag har en vän som har berättat hur det är med detta efter operationen.

4 02 2021
Husisblogg

Härlig läsning.
Det är alltid så härligt att höra dina positivism i inläggen, det smittar av sig till både mig och ägarna.
Allt gott

4 02 2021
Matts Torebring

Tack vänner, jag hoppas att kunna positivt smitta av mig, till någon som är orolig inför detta. Allt kan bli bra!
Det bästa

7 02 2021
Kors och Tvärs

Så skönt att gått så bra för dej Matts! Fortsätt nu och håll er undan corona också så blir det en bra husbilssommar

7 02 2021
Matts Torebring

Tack, ingen är gladare än Birgitta & jag. Nu kan det ta upp till tre år innan ”sista såren” läkt samman. Det kommer att gå snabbare det har jag bestämt. Hoppas att ni själva tar er igenom alla passager på hemresan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: