Mest orolig för att parkera bilen

16 01 2021
Parkeringen Länssjukhuset Ryhov Jönköping.

Jag har haft ett par kontakter med Urologmottagningen på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Bland annat fick jag frågan, ”Är du orolig inför operationen?”. Nej det är jag inte, bara var jag skall parkera bilen.

Vi är mycket sällan på stan och handlar, det mesta vi behöver köper vi på nätet. På så sätt behöver vi inte heller söka efter parkeringsplatser. Idag gjorde vi en ”Övningskörning”, till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Appen EasyPark hade jag laddat ned tidigare. Väl på plats var det verkligen enkelt och smidigt, så nu kan jag detta.

Vis av alla Parkeringshus, är det min sista utväg att parkera bilen där. Inte två Parkeringshus har samma betalsystem. Nästan lika många gånger som jag tvingats till att parkera i ett Parkeringshus, nästan lika många incidenter. Jag hatar parkeringshus! Vi som bor på landet parkerar på gatan, eller i skogen utan krångel. Belöningen för dagens resa blev, två goda varmkorvar och två semlor på CityGross, pris 70:-

Har ni glömt mitt förra inlägg om Parkeringshus 31 maJ 2017? https://mattstorebring.se/?s=Parkering+Nordstan


Åtgärder

Information

7 responses

16 01 2021
Husisblogg

Smart att ”övningsparkera” och rekat lite innan.
Ni liksom ägarnas telefoner är väl fulla med appar med alla dessa olika företag som ska ha betalning. Tacka vet jag när ägarna sätter upp p-skivan när jag parkeras.
Allt gott

16 01 2021
Matts Torebring

Vi tycker helt lika, belöning kaffe & med ”dopp” på Framtidsvägen. Det bästa

16 01 2021
Nils-Åke Hansson

Parkerings Appar och Göteborg är nog lika krångligt. Om det kunde vara samma app i städerna men så är det inte, har varit på ställplats där man skulle betala med en sådan och en extra avgift fick vi också betala. Tycker inte om att köra i Göteborg.

16 01 2021
Nils-Åke Hansson

Brukar använda mig av Google Street View. Vill som du veta lite hur det ser ut på platser vi ska besöka eller köra.

17 01 2021
Matts Torebring

Många är de gånger som jag önskat en luftbro över hela Göteborg. Det är Sveriges sämsta stad att köra i, detta trots att jag lossat många lass där.

Google Street View använder jag ofta i jobbet, för att se hur ett företags adress ser ut, detta innan jag beviljar kredit. Det har avslöjat många bedragare.

17 01 2021
Rolle o Carina

Visst är det bra att reka lite innan besöket förstås!
Nog har dom krånglat till det på många parkeringsställen.

Trevlig söndagsKram

17 01 2021
Matts Torebring

Problemet är att det inte är lika någonstans. Ibland måste man ladda ner en app för att kunna betala. Söndag skogluffarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: