Inte utanför dörrarna igår & idag

20 12 2020
Våra älskade dörrar från RM Snickeri i Vimmerby.

Hit har jag gått igår lördag och idag söndag, frånsett att jag hämtat en korg med ved från garaget. Härliga lördag (frånsett dammsugningen i går) och idag söndag, utan att jobba, nu behövde jag verkligen vila och koppla av och det har jag gjort. Hit går jag garanterat varje morgon & kväll och så tittar jag ut genom våra vackra dörrar. Med mig har jag en fråga….

Vår entré är nästan alltid blöt av regnet.

Frågan är, vad har vi för väder idag? Det har regnat i genomsnitt 1,5 mm regn varje dygn i december hittills. Inga mängder, jag känner det i luften, det hänger där, glasögonen är svåra att se genom, allt är bara blött, men jag blir inte riktigt blöt, på en halvtimme till jobbet.

Plötsligt händer det, SMHI utlovar en stor gul sol i Aneby under onsdag – torsdag – fredag. Fantastiskt underbart. Fast visst vore det ännu mera stämningsfullt med lite vit snö. Nu får vi inte klaga, vi tar emot solen med ett glatt sinne.


Åtgärder

Information

6 responses

20 12 2020
Husisblogg

Utan att bli en glädjedödare, SMHI har haft fel förr. Men jag hoppas verkligen jag ska få se lite solstrålar ifrån fönsterna jämte mig, hoppas att ni kan få en fin julhelg med härlig gnistrande träd och en stor sol som ger ny energi.
Bra att du har vilat upp dig i helgen och givit huset, dig och Birgitta härlig värme från brasan.
Allt gott

20 12 2020
Matts Torebring

Dina ägare tror jag inte är några Örebroare, typ… ”Vad vackert väder ni har i Växjö, Ja men igår regnade det”. Du får säkert sol du också Husis, det vill jag att du ska ha. Det bästa!

20 12 2020
Rolle o Carina

Vad skönt ni vilar upp er nu under helgerna efter all julstress!
Och gråvädret bara fortsätter,tur ni har fina dörren och mer att få
njuta av under detta mörker ute som blir tidigt om dagarna.
Men hav tröst broder,i morgon kl 11.02 så vänder det tack o lov!
Sen går det i rask takt mot bättre tider förhoppningsvis med allt.

AdventsKram

20 12 2020
Matts Torebring

Att få bo så här kungligt, med familjen runt omkring mig, det är vila och avkoppling. Som sagt en av årets bästa dagar är nära. Decemberkram

20 12 2020
FREEDOMtravel

Vilka vackra dörrar!!! Solen såg vi häromdagen. Vi tittade på den, och sa ”undrar vad det där kan vara för nåt?” …

20 12 2020
Matts Torebring

Ja när jag såg dörrarna, var det kärlek vid första ögonkastet. Sedan har vi valt glas och färg som passar för oss. RM Snickeri är nog bland det bästa man kan hitta. Nu kommer solen, det lovade Pia Hultgren svt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: