Vill du ha en grön eller röd jul?

5 12 2020
Vem kommer att kunna motstå en grön jul?

I år har vi minst sagt högtryck & trångt, i vår stora Tomteverkstad, (1 000 x 18 x 6 m) med kyla ned till + 3- 4 grader. Sedan i början av denna veckan, har vi fått tacka nej till att producera många stora order. När många beställer, vill man ha det levererat nästa dag. Vi har inget färdigt på hyllan, vi måste hela tiden producera mot order. En kund köper fem Tomtelådor, en annan fem hundra. Nu är det minst sagt högtryck. Jag frågade i torsdags fyra personer, kan ni komma och jobba på lördag? Femton personer kom totalt, alla känner ansvar. Fantastiskt roligt!

Vi levererar i år Tomtelådor hem till dörren, till företagens medarbetare, som en ersättning för alla inställda julbord, i en omfattning vi aldrig varit med om tidigare. För en vecka sedan låg vi 100 % över tidigare års rekordnivåer. Någon enda blir arg, alla andra skrattar, förstår och gratulerar när vi inte kan leverera.

Utöver detta har vi en omfattande webbhandel. Ibland blir skärmen nästan svart, så mycket order kommer in. Själv har jag börjat ett nytt liv efter mitt livsöde under hösten (Sepsis). För mig är det är en förmån, att få vara med och leverera. Det är mig själv helt ofattbart, att jag kunde vara tillbaka efter bara fyra dagar hemma, dock lite begränsat i början. Vilken förmån att få vara frisk och kunna jobba.

Nu är frågan, vill du ha en Grön eller en Röd jul? Jag har bestämt mig för ett att gå ned i vikt, trots detta, går det inte att avstå den ”gröna julen”.


Åtgärder

Information

6 responses

5 12 2020
Husisblogg

Ni har medarbetare som ni förtjänar!
Själv vill nog min manlige ägare ha en vit jul i form av Fazer mint.
Allt gott

5 12 2020
Matts Torebring

Tack Husis, ja, nästan ”Allt är gott”. Kanske jag tar denna i stället, fast de är söta. https://www.torebrings.se/produkt/liqueur-fills-394-st-losvikt-fazer/402105 Hoppas jag har denna hemma när du kommer och hälsar på https://www.torebrings.se/produkt/fazermint-389-st-losvikt-fazer/402106
Det bästa

5 12 2020
Rolle o Carina

Trivs medarbetarna så ställer dom ju upp oxå i köriga jultider!
Här blir det nog en lugn jul,lite vitt på backen räcker.
Men träningen på stigarna måste ju fortsätta om vi ska må bra!
Det blir även lugnt med julmaten,då mår magen och allt bättre med.

Blötsnö Kram

5 12 2020
Matts Torebring

Det vore väl skönt om ni får en lugn helg i Borlänge. Jag har en känsla av att ni är utsatta för mycket kriminalitet. Var inte ensamma på alla era ”skogsavverkningar”. Kramsnö

6 12 2020
JoY

Lite vitt på marken och i lagom mängd blir bra.

6 12 2020
Matts Torebring

Ja absolut och så den gröna burken inne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: