Ett tips till köksskåpet

5 10 2020
Ställ för skärbrädor, karotter, stekfat och brickor

Vi har över 16 000 artiklar i vår Torebrings webbshop. (Sedan finns det lika mycket till, i form av reservdelar och dylikt). Jag som normalt inte sitter på kundtjänst, känner inte till alla produkter som vi har i sortimentet. En söndag eftermiddag under industrisemestern, satt jag och kontrollerade order som rullar in från nätet. Då såg jag detta ställ som en kund beställde. Detta måste jag testa hemma i vårt nya kök.

Två ställ i ett av våra köksskåp. H 26 B 27.

Detta blev klockrent. Innan stod brickor och karotter på varandra. Nu är det bara att suga tag i en bricka eller karott och dra ut. Fantastiskt smidigt.

Nu är alla hyllor uppe i klädkammaren och en hylla ännu tom

Jag är klar med alla hyllor och all uppsättning i våra garage, förrådet och nu sist klädkammaren. Den sista blev så bra med Elfa systemet, att jag måste titta in ett par gånger om dagen och bara njuta av alla praktiska lösningar. Kvar är grytskåp, speceriskåp samt alla skåp i tvättstugan. Sedan har vi flyttat klart. (Vi har tre tv som skall monteras upp också, bara fibern kommer in någon gång).


Åtgärder

Information

6 responses

5 10 2020
Husisblogg

Det första var ett bra tips även till mig, undra om jag får plats med ett par sådana hos mig, får be mina ägare mäta lite.
Allt gott!

5 10 2020
Matts Torebring

”Det bästa” helt klockrena tipset denna gången.

5 10 2020
Rolle o Carina

Ja det verkar vara ett vettigt bra ställ att använda!
Snyggt blev det oxå i garderoben 🙂

Hemma igen Kram

5 10 2020
Matts Torebring

Små enkla saker som förenklar tillvaron.
Det bästa kram

5 10 2020
Monica

Vad skönt det är med ordning och reda, förstår precis att du tittar in i klädkammaren då och då. Jag satte en fin spegel i vår rakt fram, då ser jag hur nöjd jag ser ut :-), håller nu på att städa tre garderober, blir tomma hyllor, underbart och så hann jag göra Birgittas russinkakor, blev toppengoda. Ha det bra ni med och njut av allt.

6 10 2020
Matts Torebring

Tack för tipset, jag har en lämplig spegel som blivit över än så länge. Jag gör nog samma sak. Visst blev det goda kakor av den degen. Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s




%d bloggare gillar detta: