Cinderella förbränningstoa

4 10 2020
Cinderella förbränningstoalett

Annons. 1 st Cinderella Förbränningsskål nypris 700:- nu 250:-

Så här skrev jag i september 2017 på min blogg… (Ett av mina mest lästa inlägg).
”På Elmia Husbil, träffade jag Cinderellas norska representant. Jag har en löst hängande tätningslist kring sitthuven. Då skickar vi en ny huv till dig, sa norrmannen. Döm om min förvåning, redan i fredags kom en ny huv hem till oss.

Jag har försökt på Kabe, som lovat att hjälpa mig, fast först inom fyra veckor, att få fram en extra förbränningsskål. Jag berättade detta för norrmannan, som svarade, då skickar jag med en skål också. I fredags kom den. (Ingen förstod varför jag ville ha en extra skål)

Mitt tips till er som har denna toalett: Köp en extra skål! När den nya kom, satte jag i den på direkten. Den förra ställde jag hemma, fylld med såpvatten. Idag var det bara att skölja ur den. Skitsmidigt!”

Nu ligger skålen oanvänd på hyllan. Jag har börjat sälja undan allt vi inte behöver. Jag har redan blivit av med ganska mycket via Facebook. Denna ligger kvar och det känns onödigt att bara kasta bort.

Såld till Göteborg på två minuter!

Åtgärder

Information

4 responses

4 10 2020
Rolle o Carina

Så bra den kom till användning åt någon annan i behov då!
Nu har vi stått på camping i helgen,här ingår allt för 200:- dygn.
Det är väl ett lagomt pris nu på hösten innan avslut 🤪👍

Ha det gott/BobilsKram

4 10 2020
Matts Torebring

Bara så skönt att slippa slänga bra saker. Jag kollade på Krononcamping ställplats i Lidköping, pris 350:-. Nej det blir nog norr över nästa helg kanske. Den bästa kram

4 10 2020
Husisblogg

Bra att någon annan får användning för skålen.
Allt gott!

5 10 2020
Matts Torebring

Tänk att det tog mindre än två minuter tills den var såld. Fantastiskt!
Det bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: