Nu kan vi köra flyttlass igen

12 09 2020
Nyuppsatta hyllor i HERDENS vardagsrum

Idag tog det emot att gå ut i regnvädret. Det mesta arbetet jag skulle göra idag var inomhus, men jag var tvungen att vandra in och ut till mina kap- & klyvsågar. Lite olustigt att ha dem ute i regnet, men jag körde på. Eftersom jag vill ha rymligt runt om husbussen, valde jag att göra dessa hyllor bara 270 mm djupa. Längst bort på korsidan skall alla mina trädgårdsredskap hänga.

Jag hade en trave med takluckor av 20 mm råspont över sedan bygget. Min tanke har varit hela tiden, att använda dem till hyllor i garage och förråd. Nu kan jag flytta med mig mycket av det resterande som står kvar på jobbet.

Ved från Skogsavverkning på Skogsgatan

Men…! Jag har trettio pallar ved på jobbet också. Vedbacke har jag redan byggt, men det kommer att störa mitt estetiska öga. Alternativet är att bygga en friggebod. Jag har gott om lämplig mark. Men där är jag inte än.


Åtgärder

Information

10 responses

12 09 2020
Nils-Åke Hansson

Det var snyggt med dessa hyllor.

13 09 2020
Matts Torebring

Ja visst blev det stabilt, praktiskt och bra på alla sätt.

12 09 2020
Rolle o Carina

Bra med hyllor och förvaring,finns väl alltid nåt som behövs!
Och ved har ni ju så bara att bygga en vedbod det.

Ha det gott/HöstKram

13 09 2020
Matts Torebring

Nu plockar jag bara in sådant som jag är säker på att komma att använda.
Det måste nog bli en friggebod också. Höstkram

12 09 2020
Husisblogg

Ordning och reda, alltid bra att ha det snyggt och ordning. Särskilt när ni människor letar efter just den där grejen..
Allt gott!

13 09 2020
Matts Torebring

Nu ska bli inte ha en enda instoppad pryl mera, utan att vi vet vad vi har. Det bästa!

12 09 2020
Monica

Vad snyggt och fint du gör. En friggebod i minimodell av huset skulle kanske vara nåt? En idé jag fick 🙂 och vad mycket du fick gjort denna regniga dag. Visst såg jag att det regnade men struntade i paraply m m. När jag klev ut var det som hinkar vatten hälldes över mig. Jag måste skratta faktiskt för det var en helt oväntad mängd. Blev bättre sen. Hoppas på lite mer sol igen.

13 09 2020
Matts Torebring

Det var en ”överraskning” för dig av stora mått, hoppas du var vid ytterdörren hemma. Tack, visst blev det både stabilt, praktiskt och bra. Nu får det vara slut på att leta saker, ett ögonkast skall räcka så ser jag var dunkarna med spolarvätska står och så vidare. Jag har insett att en friggebod är det enda raka. Det går inte att ha ved utanför ett så vackert boende. Det bästa!

13 09 2020
Elisabeth

Kommer bli jättefint!! väldigt praktiskt!

13 09 2020
Matts Torebring

Ja visst blev det bra och samtidigt lite återbruk, bara konsoller och väggskenor behövde inhandlas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: