Du luktar rök, sa Birgitta

31 07 2020
Fjärde gången på kort tid som vi tänder grillen

Vi hade lagt oss för att sova en kväll, när Birgitta säger, ”Det var hemskt vad du luktar rök.” Så är det att grilla ute på riktigt. Nu sedan vi började att använda vår murstensgrill, är det så enkelt att starta upp och sedan bara skrapa av gallret över glöden. Ingen tråkig och kladdig disk och massa pyssel efteråt. Veden doftar så gott när den brinner.

Fläskfilé på grillen idag

Idag hade jag laddat upp med bara björkved. Det doftar så gott och vi sitter ute. ”Hemma lika bra som husbil”. Vilket trevligt fredagsmys för oss. Nu kunde vi fira att vårt semestervik är över.

16,5 cm ordererkännande på fyra veckor

Sedan några år tillbaka, är jag bara vice vd på jobbet. Under de sista fyra veckorna, har jag haft det fulla ansvaret för allt igen, när Niklas haft semester. Kommer jag att räcka till, Niklas utvecklar affärssytemet hela tiden. Jag försöker att inte lära mig alla detaljer. Inte en enda fråga, har jag behövt störa Niklas med. Allt har fungerat klockrent.

Men vilket jättebra Team vi varit, som jobbat nu de sista fyra veckorna. Allt har fungerat med bästa beröm åt mitt team. Själv har jag jobbat mest med order, kundtjänst och ekonomi. På bilden ovan är alla ordererkännande, order som jag tagit emot och godkänt, under dessa fyra veckor. Det blev 16,5 cm med ordererkännande på dessa fyra veckor.


Åtgärder

Information

6 responses

31 07 2020
Nils-Åke Hansson

Måste kännas positivt att titta på 16.5 cm ordererkännande.

31 07 2020
Matts Torebring

Ja visst är vi glada, att order kommer in och gav nästan rekordförsäljning under juli månad. Skönt att allt kunnandet sitter kvar också. Jag var faktiskt lite stolt när jag gick hem i kväll

31 07 2020
Husisblogg

Det är riktig grillning det, med björkved. Ändå gången mina ägare använder björkved är när huset ska värmas av kaminen på vintern.
Ägarna trodde inget annat än att du skulle sköta VD rollen med den äran.
Allt gott!

31 07 2020
Matts Torebring

Ja björkved är nog minst lika bra som briketter och så doftar det så härligt gott, som på en julmarknad i november. Visst känner jag mig stolt, efter dessa fyra veckor med främsta ansvaret.

1 08 2020
Rolle o Carina

Visst är det härligt att grilla,vi kör mest med vanlig grillkol!
Här avnjöt vi goda karrer igår från grillen 🤪👍
Vilken tur takterna sitter kvar Matts,nu som vice Vd.

SolKramar

1 08 2020
Matts Torebring

Nu har vi blivit grilltokiga, vi grillade idag igen. Grilla på björkved var både roligt och gott. Ja 44 års erfarenhet är inte borta med vinden. Sommarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: