Målarväder men bara inomhus

8 07 2020
Garagen målning invändigt

Jag lider med er som har semester och som har det kallt, blåsigt och regnigt. För inte har ni haft det bästa vädret den sista veckan. 34 mm regn är jättebra för växtligheten, men inte kylan och all denna blåst. Vi är glada över en dryg veckas vackert väder på vår semester. Om tre veckor är vi inne i augusti månad och genast blir det råare i luften ute.

När solen sken som bäst, målades hela vårt hus klart utvändigt. När vi kom hem var de precis klara utvändigt. Då började det regna och insidan på garagen väntade på spackel och målarfärg. Men oj vilket megajobb att spackla upp och måla garaget invändigt. Det var betydligt mer jobb än kalkylerat. Våra målarmästare är värda allt beröm, de är så noggranna och det blir så bra.


Åtgärder

Information

4 responses

8 07 2020
Rolle o Carina

Visst är det tråkigt detta kyliga och regniga väder för oss lediga!
Men före så hade vi ju åt det andra hållet i stället.
Saknar ju det sköna att bara kunna hoppa i sköna badvattnen.
Men det återkommer nog framöver,håll ut!
Perfekt inneväder att måla dock,visst är det mycket i garaget ert.

Ha det gott/ SommarKram

9 07 2020
Matts Torebring

Jag skulle bada i sommar, kanske varje kväll hade jag tänkt. En enda kväll har jag varit nere i badviken och doppat mig. Nu sitter vi i Greenroom och njuter i stället, där blir det varmt av minsta lilla sol.
Sommarkramar

8 07 2020
Husisblogg

Hoppas att ni bjuder era målarmästare på värme inne i garagen för ute har det varit ont om den varan. Men idag, oj vad solen har skinit så detta kan ägarna och säkert många andra också leva på länge..
Allt gott.

9 07 2020
Matts Torebring

Ja det det är golvvärme på i garaget. Luftavfuktare är på och nu är det i stort sett bara målning kvar. Det tidsödande förarbetet är klart. Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: