Jag dammsög vardagsrummet

10 03 2020
I kväll var det lika rörigt

I morgon kommer vindsisoleringen att blåsas in, både i vår lada och i garagen. Jag insåg vid mitt besök på bygget vid lunchtiden, här måste jag röja i kväll, så att de kan jobba fritt. Inte bara vardagrummet, utan alla rummen och garagen.

I lördags gick jag runt med dammsugaren, inte minst utmed alla väggar, där de håller på och borrar mycket, för alla elektriska ledningar. Jag åkte till bygget redan vid 16- tiden. När klockan var halv sex, insåg jag att detta klarar jag inte själv. Jag ringde som alltid till Birgitta, som alltid ställer upp vad det sedan gäller. En toalett och hela klädkammaren, var halvfulla av spillbitar av isolering. När vi lämnade bygget vid 19- tiden var det rent och snýggt igen.


Åtgärder

Information

6 responses

10 03 2020
Husisblogg

Det var inte varken första eller sista gången ni städar det utrymmet.
Måste vara minst lika roligt för er som för mig och ägarna att följa bygget.

10 03 2020
Matts Torebring

Vad roligt att n i inte tröttnat på oss, utan är med i denna byggresan också. När fyra snickare, två rörmokare och två elektriker jobbar samtidigt, behövs nästan en man som har bara håller efter skräp och bråte hela tiden.

10 03 2020
Rolle o Carina

Tur ni är där och städar upp,annars skulle jobbarna inte komma in! 🙂
Men ni är ju så vana,vet ni gillar ordning och reda!

TöKramar

10 03 2020
Matts Torebring

Vi är bättre än hantverkarna på att städa och de är bättre på att bygga hus än vi, därför städar vi och håller rent hela tiden.
Byggkramar

11 03 2020
Nils-Åke Hansson

Måste vara en dröm för hantverkarna att jobba med ert hus

11 03 2020
Matts Torebring

Det är jag själv som tjänar på det. Hantverkarna är bättre på att bygga hus och jag är bäst på att städa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: