Vi har det oförskämt bra

1 03 2020
Vi tömmer grå- & svartvatten

Nu har det gått fyra veckor igen och varningslampan för svartvattnet tänds, när jag tar upp stödbenen. Vi bara rullar ut utanför grinderna, fram till nya kontoret. Där har har vi den egna tömningen för svartvatten. Färskvatten har vi på väggen intill. Färskvatten har vi också nere på på gården där vi parkerat..

Innanför kontorsväggarna har vi tre kontorsrum, fyllda med våra möbler. I det fjärde kontoret, har vi alla våra kläder hängande. Där har Birgitta även all klädvård. En trappa ned, har vi ett rum fyllt med alla trädgårdsinventarier. Där har vi även två pallar med glas & porslin, med mera. Som jag skrivit tidigare, har vi dusch, toaletter, tvättmaskin och ett helt varuhus med mat & dryck intill oss.

Som det inte vore nog med detta, har vi lillbilen parkerad i en carport, som inte används just nu till företagets bilar. Dessutom har jag 30 SJ pallar med ved, under tak på gården. Vi har fått möjligheten att bygga en fin lada på vår drömtomt. Vi har kunnat bygga under hela vintern, utan att begränsas av snö och kyla. Vi är så enormt tacksamma!

Vi äter en Slottsbuffé på Gyllene Uttern

Så gott som varje vecka har vi åkt ut någonstans. Vi måste komma bort från jobbet lite. Idag åt vi en Slottsbuffé på Gyllene Uttern, Gränna. Själv har jag blockerat hela den första tallriken med sill & potatis. Vi har alltid fått fönsterbord och kan njuta av både mat och utsikt.

Under snart fem månader, har vi bott så här. Som mest kan det bli tre månader till. Kanske blir det två till tre månader till, bara vi hinner flytta in före vår semester i juni månad. Det går ingen nöd på oss.


Åtgärder

Information

8 responses

1 03 2020
Husisblogg

Vad härligt att ni inser hur bra ni har det med allt. Allt från bostad, förvaring men också sådana praktiska saker som tömning.
Gäller bara att uppskatta allt.

1 03 2020
Matts Torebring

Vi är så tacksamma, livet har inte alltid varit bekvämt för oss!

1 03 2020
Monica

Njut av allt! Ni jobbar hårt också så en paus på Gyllene Uttern kan behövas. Varit där och ätit men länge sedan nu, Gränna är en så fin stad. Och vad fint ni får på gården, vänner har en gård i Södermanland, som ett paradis. Vi kom en gång på lilla vägen ned till dem och hajade till. Ett stort blått hav i solen med lin, så otroligt vackert. Ja fler än vi stannade och var helt tagna. Och våra vänner är vana vid skönhet. Önskar er en fin vecka, här var det ömsom sol, ömsom regn och all snö borta men farit runt lite och hamnat i broöppningar, enorma broar upp i luften, tycker det är lite intressant faktiskt 🙂

1 03 2020
Matts Torebring

Gyllene Uttern är en av våra favoriter och vi gästar dem ofta. Vi har även sovit över där, under en weekend. Det är i en klass för sig, utan att vara dyrt. Vi är så tacksamma för allt det goda, vi kan dela med varandra. Så har vi oftast inte haft det under årens lopp. Därför är tacksamheten stor!
Vi önskar dig allt gott under veckan.😋

1 03 2020
Rolle o Carina

Visst har ni det bra,Herden,väntan på att flytta in i nya villan vid sjön
och så fint boende nära jobbet med all tänkbar service nära inpå!
Det är ni oxå värda efter allt slit genom alla åren.

Ha det gott/SnöKram

1 03 2020
Matts Torebring

Tack Rolle & Carina, ni vet att ni har ett hedersmottagande i sommar, kaffe & dopp i Anebysjön, fri parkering och en ”blå fem kilometers runda” i skogen.
Mildväderskram

1 03 2020
Vår husbilsblogg

Jag håller med om att ni under rådande omständigheter har ordnat det bra för er, men, ni kommer att få det ännu bättre den dag när inflyttningen i ert nybygge är genomförd.

1 03 2020
Matts Torebring

Ja visst har du allt igenom rätt. När våren kommer, kommer vi att längta till vårt nya boende. Hoppas få ser er på besiktning i sommar om ni orkar resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: