Elin & Elon på måndag

9 02 2020
Mitt lördagsarbete är byggstäd

Som jag har skrivit tidigare, är mitt egna bidrag till bygget, att byggstäda på lördagar, så även i går. När jag städat upp och var klar, såg jag en ny och lämplig plats för den bod, som jag hyr till mina entreprenörer. Mina entreprenörer får nu sjöutsikt inne i boden. Jag gick många turer fram och åter för att plocka upp all spik, för att undvika punktering. Jag fick låna sonens bil, då jag saknar ett drag. Det måste jag ändra på nu.

På måndag har vi blivit lovade att E-on kommer och gräver av gatan, samt kopplar in elen i vår central. Då finns det ingen ström längre till boden, där den har stått sedan i höstas. Nu kommer elen att finnas strax intill där boden står nu. Det blir ett stort steg framåt att få trycka på El On.


Åtgärder

Information

6 responses

9 02 2020
Rolle o Carina

Tur att ordningsman Matts städar upp på tomten,snickarna blir glada!
Måste vara skönt när El On kommer och knackar på i huset 🙂

Ha det gott/SkogsKramar

9 02 2020
Matts Torebring

Ja oj vad jag plockat skräp. Eventuellt kommer vi att ha på platsgjuten betong på gångvägarna. Då vet jag att det är noga med, att det inte finns små lätta saker som typ frigolit, som flyter upp i betongen.
Byggkramar

9 02 2020
Husisblogg

Byggarna är som Torebrings, de ska ha det bästa även i boden. Men det är de väl värda efter att allt gått så bra. Hoppas då El on sköter sig imorgon.

9 02 2020
Matts Torebring

Lösviktsgodis & Dumlekola har mer åtgång än pepparkakor i boden. Det gäller att det är välsmort. Nu hoppas vi på E-on i morgon så det blir Elon.

10 02 2020
Monica

Är ju en kvinna bakom allt så när hon är klar kan Elon göra sitt, du får se till att de samarbetar bra bara :-), ha det så bra i veckan och i fortsättningen med allt.

10 02 2020
Matts Torebring

Ja vad vore vi män, utan en kvinna vid vår sida i livet? Ha en god fortsättning på veckan du också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: