Hemma hos oss händer det…

17 01 2020
Strax efter lunch idag

Jag tror inte jag har kommit en enda gång till vårt tomt, skogsavverkning, schaktarbeten, bygge, gjutning av betongplattor, stomresning, takpannor, garagen, väggpanel utvändigt, utan att bli positivt överraskad varje gång. Inte minst idag! Nu är panelen delvis uppe på södersidan. Lockläckten skall på också. Till våren skall Lasse målare, måla en gång till, sedan är allt klart. Jag måste erkänna att jag känner mig stolt över, att kombinationen av takpannor och fasadfärg stämmer överens.

Själv tycker jag om att bygga enkelt, precis som vi gör här, men vi har valt bästa kvalité rakt igenom. Trots att vi bygger en enkel ”lada”, kommer det att bli ett lyxboende för Birgitta & mig. Vi har valt det bästa vi kan få, inom rimliga kostnader. Här har vi redan bestämt att stortrivas.

En riktigt härlig helg önskar vi till er alla vänner


Åtgärder

Information

10 responses

17 01 2020
Rolle o Carina

Det blir nog bland den finaste ladan i hela Småland!

Trevlig Helg/Kram

17 01 2020
Matts Torebring

Ja lada med lösdrift kanske…
Byggkram

17 01 2020
Husisblogg

Denna lada med tillhörande garage, ja där kommer ni trivas bra i många år framöver.

17 01 2020
Matts Torebring

Ja det hoppas vi på. Pappa hade inte ens en Tuffa Viktor. Vi har en C..✈️

18 01 2020
JoY

Kul att det går med rasande fart, snart får ni flytta in.
Trevlig helg

18 01 2020
Matts Torebring

Jag tycker också att det flutit bra, över all förväntan.
Ha det gott

19 01 2020
Vår husbilsblogg

Jag tycker att fönstren är snygga och lyfter fasaden på ett bra sätt.

19 01 2020
Matts Torebring

Jag är glad över att omge mig med kunskap, som jag själv inte har. I detta fallet min arkitekt, som jag bollar med hela tiden.

19 01 2020
Ulla & Torgny

Ojoj, vilken snygg ”lada”….

19 01 2020
Matts Torebring

Vi instämmer, vi är såååå nöjda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: