Stillestånd & väntans tider

13 11 2019
Vår tomt ligger öde och tom ännu

Jag frågar Kanonaden Entreprenad AB, i stort sett varje dag. Hur går det med mätningen av vår tomt? Vi fyllde upp tomten med 2600 ton ballast, för två veckor sedan. Nu finns det två mätpunkter utsatta, (Teglar) vid de orange avloppsrören. På fredag får jag besked, om vi kan börja gjuta grunden undan att påla.


Åtgärder

Information

6 responses

13 11 2019
Husisblogg

Då håller jag och ägarna tummarna för er nu (hur nu jag kan hålla tummarna..).

14 11 2019
Matts Torebring

👍 jag med!

13 11 2019
Rolle o Carina

Då hoppas vi att gjutningen kommer igång nästa vecka då!

RegnKram

14 11 2019
Matts Torebring

👍 Jag med!
Kramar

16 11 2019
Palle

Hur gick det?
Är det ok??

17 11 2019
Matts Torebring

Ja det är den brännande frågan just nu. Vid provmätningen i torsdags, hade det sjunkit 7 respektive 9 mm. Till veckan ska vi äta igen. För mig känns det nästan märkligt, att det inte sjunkit mera med så enorma tyngder. Jag litar på experterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: