En plats jag aldrig glömmer

14 11 2019
På denna gatan bodde vi

Jag satt och bläddrade i lite bilder på datorn. Oj, tänkte jag, när jag kom till dessa bilder. Kan en grå novemberdag bli lika vacker som detta? Ja i minnet kan den det.

Jag/ vi letar alltid efter att göra det bästa valet. Så långt det är möjligt, försöker vi uppnå det också. Jag googlade på Europas bästa campingar, när vi var i Frankrike för två år sedan. Vi hamnade bland annat här, på plats nummer fyra i Europa. Camping Ardechois. En plats att längta tillbaka till. Inte bara en camping, utan så enormt mycket att se och uppleva.

Servicehuset

Jag har bilder även på insidan, men de behövs inte för att övertyga om kvalitén. Här hade vi 50 meter till pool, butik och restaurang och 200 meter till bad i en älv.

Så här bor många andra, ett stenkast från vår plats

Jag ser, när jag läser och följer, flera som reser i södern. Så gott som alla bor så här. Då vill jag inte vara med! Då har jag det mycket bättre hemma. När bilden ovan togs, var det 35 grader varmt på kvällen. Jag minns inte om det fanns el här, men tror inte det. Jag minns bara att det var varmt, ingen skugga, det var snett och lutade och att det kostade 5€ per natt. Nej Tack, då kan det kvetta!

Orienteringstavla

Åtgärder

Information

4 responses

14 11 2019
Husisblogg

Frankrike lockar inte mina ägare riktigt. Min manlige ägare körde en del buss i landet och han fick nog.
Jag tar mig oftast mot havet, så inte så mycket inland, och inte på sommaren i värme.

14 11 2019
Matts Torebring

Vi blev nog mest brända på Tyskland. Frankrike har kommit mycket längre, med att bygga ut logistik för lastbilar, som oftast är mycket stort hinder i trafiken. Visst älskar vi havet, men i detta fallet fanns det en flod att njuta av. Det mesta är ok, bara vi slipper dessa tråkiga ställplatser. En natt på resa är ok, men inte för en veckas avkoppling.

14 11 2019
Husbilen Coralen

Kan bara berätta att vi hade en Toppenvecka på Tenerife!
Kanonhotell,lyxrum,havsutsikt,lyxmat fr morgon till kväll 🙂
En stor ”Toppenpool” att simma runt i,skön värme och lika
härliga kvällar,Gud vad vi längtar tilbaka igen!
Och så lugnt o skönt från vårt lands misär i samhället med
alla oroligheter som aldrig tar slut….Usch usch!

RegnKram

15 11 2019
Matts Torebring

Vi har nog alla våra olika smultronställen. Vi älskar vackra platser på landet, helst vid en sjö, ni fly(ge)r hellre bort till sol och värme.
Kram & Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: