Oj vad mörkret kom snabbt

9 09 2019
Halv åtta hemma hos oss i afton

När jag har jobbat hemma med flytten, i stort sett varenda vardagskväll, sedan början av juli, har det varit ljust och trevligt att vara ute. Då har jag har tänkt så här! Första november, när vi lämnar över huset till nya ägarna, är årets trädgårdsarbete avslutat. Är det möjligt att det är över då? Det är ju så grönt och vackert ute. En kväll som denna känns, känns hösten in på bara skinnet.

Vi hoppas att de arkeologiska undersökningarna som startar i morgon inte försenar bygget. Själva brottas vi med, om vi skall bo i husbussen under byggtiden som det var tänkt. Det är bara det, att det är så mörkt kring husbussen kvälls & nattetid. Alternativet är att vi har fyra tomma kontor på jobbet, i den förra västra delen som står tomma. Enda problemet är att kunna minska ned larmet smidigt nattetid. Vi har god tid att bestämma oss.


Åtgärder

Information

2 responses

10 09 2019
Rolle o Carina

Ja nu kommer mörkret mer och mer tyvärr,vi gillar inte mörker!
Visst kan ni väl bo i bussen som är så fin och rejäl 🤪🤪
Hoppas grävningarna går bra så bygget kan köra igång!

Ha det gott/Kram

10 09 2019
Matts Torebring

Visst bor vi bra i husbussen. Kontoret dock ger lite mera svängrum. Vi får testa oss fram.
Höstkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: