Höstfloxen blommar redan

19 07 2019
Höstfloxen blommar nu.

På grund av att vi åker så mycket och har åkt så mycket husbil, har vi praktiskt taget inga blommor hemma på tomten. Lite perenner har vi, men dessa sköter sig självt. Jag hajade till i veckan, när jag såg att Höstfloxen blommar redan. Mamma hade Höstflox i rabatterna det minns jag. Dock har jag svårt att minnas att de blommade så tidigt på sommaren. Jag googlade på dem och fann att de blommar på sensommaren och tidig höst.

Det är svårt att ta in ordet höst redan. Nej nu är det högsommar som gäller. Vi har tre månader på oss, sedan skall vi vara borta från huset. Den första november ska vi lämna över. Bara drygt tre månader dit. Då är gräsmattan klippt för sista gången, kanske är det frost och vitt på marken, vem vet. Det finns säkert inga blommor kvar, dem har frosten tagit. Nu får vi glädjas åt sommaren så länge den varar.


Åtgärder

Information

8 responses

19 07 2019
Husisblogg

Jag vill ha sommar och höst länge så jag får vara ute på vägarna och rulla. Men perenner kan vara väldigt fina i blom och de är det som vanligt hos er.

19 07 2019
Matts Torebring

Jag håller med dig Husis, jag vill vara ute länge än. Jag vill njuta av de ljusa kvällarna så länge det går.

19 07 2019
Nils-Åke Hansson

Såg att det var tröskat på flera fält när jag kom hem till Skåne

19 07 2019
Matts Torebring

Ja ännu ett hösttecken på vart det lutar.

20 07 2019
Rolle o Carina

Ja inte vill vi ha höst ännu på långa vägar inte! 🙂
Nu ska vi ut o trängas med vår Bobil 🙂

Varm Sol-Kram på er….

20 07 2019
Matts Torebring

Jag kan bara hålla med och se glad ut.
Sol kram

20 07 2019
Vår husbilsblogg

Såg idag att våra höstflox också har börjat blomma, lite tidigt är det nog.

21 07 2019
Matts Torebring

Ja visst är det tidigt. Ingen vill nog ta in ordet höst ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: