Första bilden på tomten

18 07 2019
Jag ville se gränserna i grova drag.

Jag fann det omöjligt att hitta rör för tomtgränsen. Därför mätte vi ut gränser efter tomtkartan. Jag mejlade Tillsyningsnämnden idag och frågade, om jag får börja att röja undan små träd och buskar. Alla tomter som jag tagit hand om, under hela min byggnads verksamma tid, har var skogsbevuxna, dock inte denna. Kanske bara 15- talet små träd varav det grövsta är 15 cm.

Här kommer vi att ha fem- sex meter till Aneby Gårds gärden mot öster

Totalt är tomten 933 m2 stor. Vårt hus är 19 m långt och knappt 8 m på brett. Till det kommer en bred och lång garageinfart för husbussen och lillbilen. Garage till båda och dessutom två altaner, så det blir inga stora grönytor kvar. Det vill vi inte ha heller. Nu får vi gå en månad till och vänta på byggnadslovet.


Åtgärder

Information

4 responses

18 07 2019
Rolle o Carina

Förstår det kliar i byggare Matts fingrar att få börja röja upp!
Det kommer bli bra allt det där,perfekt med garage åt bilarna.

Solig Dala-Kram

18 07 2019
Matts Torebring

Även om det är lite att röja undan, tänk om jag haft en Stihl.
Skogshuggarkram

18 07 2019
Husisblogg

Härligt att slippa alla gräsytor, sånt gillar mina ägare att minimera.
Från att nu jag fått följa bygget på ert arbete så ska jag och ägarna nu följa ert husbygge.

19 07 2019
Matts Torebring

Dina ägare är fantastiska Husis, de följer oss i ur & skur. Ja det det blir en ny spännande resa. Bara bråkdelen så stort, men ack vad roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: