Flyttstädningen har börjat

6 07 2019
Min massaveds trave har varit med sedan början av 2000- talet

Denna barkade massaveds trave, har stått på vår hund Brownie´s minnesvård i vår trädgård, sedan början av 2000- talet. Den har symboliserat skogen, som Brownie älskade. Som 10- 11 åring, var det bland de första egna intjänade slantarna, att barka massaved och lägga upp den på tork som denna. Nu har flera massavedsbitar ruttnat upp och det är bara att köra till återvinningen.

Kanske vill nya ägaren ha de 4 skorna storlek 52

Jag har en kapsåg och en klyvsåg i min verkstad. Alltid saknar man en bit virke, då har det varit bra att ha en hel vägg, full av mindre och större format. Tyvärr blev det alltmera med tiden. Nu kör jag bort allt jag samlat på mig. Det tryckimpregnerade får jag köra till Kretsloppet. Det andra har jag stora container på jobbet till. Kanske skorna hamnar på Second Hand. Det är bara att måla dem, så blir de som nya igen.

Någon har kört på min belysnings pollare

Någon har kört ned en av mina belysnings pollare bredvid garageinfarten. Jag kan ju inte lämna huset med en lampa liggandes på marken. Nu får jag gjuta ned en ny stolpe. Pollare har jag några på reserv som tur var.

Arbetsställning / Lagerhylla, såld på 30 sekunder på Blocket

Denna har jag använt när jag målade huset själv. Höjd 3500, bredd 800. Jag lade ut den på Blocket och sålde den på mindre än 30 sekunder. Nu är det en man på väg från Stockaryd att hämta den.

Annons på Blocket Garo Koster Campingstolpar

Jag ville ha säker ström och belysning till våra gäster, som kanske kommer och hälsar på oss och kanske bor någon natt i sin husbil. Kommunen godkände två parkeringsplatser, med någon överklagade till nästa instans. Nu har jag tröttnat och säljer mina fina campingstolpar, (samt även sålt huset, fast det var ju för stort nu)

Birgitta städar husbilen

Få städar och pysslar som min Birgitta gör. Vi kommer troligtvis att få bo någon/ några månader i husbussen, när vi väntar på att vårt hus skall bli klart. Nu är den städad in i varje mm och alla heltäckningsmattor har vädrats. Det kommer troligtvis att bli ganska få husbilsresor under hösten. Vi har mycket att packa, samt massor av ved som jag vill ta med mig. Det sista har jag klurat ut en egen lösning på. Jag hyr helt enkelt en jättestor container, lastar in veden och sedan kör lastbilen bort den till Framtidsvägen.


Åtgärder

Information

12 responses

6 07 2019
Rolle o Carina

Ja nu har ni massor att göra och planera inför allt som ska ske!
Men samtidigt är ni väldigt inspirerade,då går det lättare.

Vi önskar lycka till med allt framöver/SolKram

6 07 2019
Matts Torebring

Tack, ja oj vad mycket det är att tänka på. Vilka möbler ska vid ta med, vad ska vi köpa, om vi säljer de gamla? Men som sagt, det är inspirerande och spännande.
Regn & Kram

6 07 2019
Nils-Åke Hansson

Framtidsvägen får fantasin sin att rusa. Lycka till med allt!

6 07 2019
Matts Torebring

Bara namnet har lockat mig i minst fem år.

6 07 2019
Husbilen Ventilen

Vilken utmaning, förstår att ni har lite att stå i. Kram

7 07 2019
Matts Torebring

Ja visst är det en utmaning, men allt arbete som förenklar vardagen, känns skönt att göra.

7 07 2019
Kors och Tvärs

Jo det tar ju sin tid att rensa och flytta. Men det är ju nånting roligt som hägrar så det går säkert bra.

7 07 2019
Matts Torebring

Ja ni har ju gjort den resan från ett stort hus, till en mindre lägenhet. Det måste vara än värre.

7 07 2019
Vår husbilsblogg

Jag är snart i den fasen också, har börjat att underhålla huset och fixa till sådant som en kund och besiktningsman ser på en gång. Även små fixningar tar sin lilla tid. Blocket och Shpock (ny säljsait för närområdet) kommer jag också att nyttja. Även Återbruk på närmaste återvinningsstation är utmärkt, där lämnar man bara in saker som någon annan kan välja att använda och ha nytta av. Kul ide’.j

7 07 2019
Matts Torebring

Jag hoppas inte att jag smittat ned er, utan förr att jag stimulerat er, att ta det trots allt stora steget. Jag önskar er verkligen lycka till i alla processer som ni har framför er. Det kanske blir en bobilstur, när det är dags för visning.

7 07 2019
Husisblogg

Oj, det finns att göra.
Ägarna säger att man egentligen ska flytta vart femte år och det kanske kan stämma då säkert alla är som små hamstrar som samlar på sig.
Lycka till med all er städning och hoppas jag och ägarna kan ta del av vad som händer, även om inte HERDEN är på rull.

7 07 2019
Matts Torebring

Ja stackars barn, om de skulle tagit hand om allt en dag. Skönt att göra det nu, så länge vi känner oss unga i sinnet. Törs jag skriva, att vi bott här i 29 år, om vi stannat kvar en månad till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: